21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Welcome to Astrologu

No front page content has been created yet.

Me te lexuarat

10/02/2018

A është ajo që tregojnë?

...

25/02/2018

Numri i ditëlindjes:

...

Te fundit

01/07/2019 to 31/07/2019

KALENDARI ASTROLOGJIK PER MUAJIN KORRIK2019

Korrik është një muaj shumë i fortë! Pesë planetë në...

01/07/2019 to 31/07/2019

KALENDARI ASTROLOGJIK  PER MUAJIN kORRIK : DIFERENCAT E RËNDËSISHME KORRIK 2019

Korrik është një...

01/07/2019 to 31/07/2019

Parashikimi mujor: korrik 2019

Zhvillimet dhe ngjarjet karmike në familje dhe në karrierë....

01/07/2019 to 07/07/2019

Parashikimet javore: 01/07/19 - 07/07/19

Eklipsi i plote i Diellit që do zhvillohet të martën 2...

17/06/2019 to 23/06/2019

Parashikimet javore 17/06/19 - 23/06/19

Java fillon në mënyrë dinamike, pasi  të Hënën më 17...

01/06/2019 to 30/06/2019

Kalendari Qershor 2019

Ky Qershor është një muaj mjaft i çuditshëm dhe i ndryshëm me shumë...

03/06/2019 to 09/06/2019

Parashikimet javore 03/06/19 - 09/06/19

Java fillon në mënyrë dinamike, pasi të Hënë,...

01/06/2019 to 30/06/2019

Tarot Astrologjike: Parashikimet e Qershorit 2019 për të gjitha shenjat....

01/06/2019 to 30/06/2019

Numerologji Qershor 2019 Numri mujor: 9

Vera fillon zyrtarisht fillimin e saj dhe Qershori...

Video

Parashikime mujore dhe javore nga Jorgo Pulla

Sygjerime

Mund te lexoni gjithashtu si me poshte

Te pergjithshme

Postime dhe artikuj nga te gjithe fushat e astrologjise

KALENDARI ASTROLOGJIK PER MUAJIN KORRIK2019

Korrik është një muaj...

01/07/2019 to 31/07/2019

KALENDARI ASTROLOGJIK  PER MUAJIN kORRIK : DIFERENCAT E RËNDËSISHME KORRIK 2019...

01/07/2019 to 31/07/2019

Parashikimi mujor: korrik 2019

Zhvillimet dhe ngjarjet karmike në...

01/07/2019 to 31/07/2019

Parashikimet javore: 01/07/19 - 07/07/19

Eklipsi i plote i...

01/07/2019 to 07/07/2019

Parashikimet javore 17/06/19 - 23/06/19

Java fillon në mënyrë...

17/06/2019 to 23/06/2019

Pse të na zgjidhni neve

Astrologu.al është portali  më i ri i astrologjisë, është diçka e re ku çdo ditë informoheni për gjithçka lidhet me fushën astrologjike dhe jo vetëm. Portali astrologu.al  ju jep këshilla të vlefshme për gjithcka  që ju intereson, në fushën e biznesit, në atë ndërpersonale dhe në marëdhënie më të tjerët. Secili prej jush nëpërmjet astrologjisë mëson në detaje se si të përfitoni nëpërmjet yjeve, planetëve dhe kohës së përshtatshme,  dhe si mund të bëni për vete dashurinë e munguar si dhe shumë e shumë gjëra të tjera.
Mjafton një klikim në portalin tonë dhe do të informoheni në kohë reale (live) për çështje  nga më të ndryshmet që mund të keni.
Astrologu.al ka një ekip të shkëlqyer astrologësh me përvojë, brenda dhe jashtë vendit çdo ditë. Portali parashikon  tema të nxehta të fushave të ndryshme të astrologjisë  në Shqipëri  dhe në diasporë ku gjenden shqiptare ne te gjithe globin. Astrologët tanë  me përvojë dhe përkushtim zbulojnë se çfarë roli  luajnë planetët tek ju në kohëra të ndryshme, ju jep mundësinë të zgjidhni çdo dilemë që ju keni në marrëdhënie me punën, dashurinë, ekonominë, kohën e përshtatshme në çështje të rëndësishme për jetën.Të gjitha këto  jua zgjedhin astrologët tanë, me anë të një përshkrimi të hartës suaj astrologjike. 
 
Në astrologu.al vizitori ka një gamë të gjere opsionesh si: parashikime ditore, javore, mujore, vjetore dhe sociale, tendencat e përditshme të shenjave në fat, dashuri dhe seks, si dhe lidhjet që të kenë jetëgjatësi dhe të shkojnë deri në martesë, udhëtime dhe flirtime me orientimin e planetëve, analizë e plotë e horoskopit për të gjithë si  dhe personave  që bëjnë pjesë në jetën e tyre. Me anë të astrologu.al  të gjitha përgjigjet që kërkoni mund ti arrini vetëm me një klikim në cellular, kompjuter etj. 
Dhe mos harroni se  gjitcka fillon me nje “pyetje“cilës shenjë i përkisni?.. 

Informacione kryesore