Eklipset
21/01/2019

Sot ndodh eklipsi hënor në një shenjë miqësore, gjë që tregon se edhe në qoftë se ka vështirësi sot dhe në të ardhmen e afërt mund të gjeni më në fund rrug;dalje. Çelësi nuk është që të nxitojnë për të vepruar dhe shfrytëzuar të gjitha të dhënat që ju janë dhënë, pasi që ka të ngjarë të jeni të joshur nga impulsi.

Eklipset
21/01/2019

Sot ndodh eklipsi hënor në një shenjë miqësore, gjë që tregon se edhe në qoftë se ka vështirësi sot dhe në të ardhmen e afërt mund të gjeni më në fund rrug;dalje. Çelësi nuk është që të nxitojnë për të vepruar dhe shfrytëzuar të gjitha të dhënat që ju janë dhënë, pasi që ka të ngjarë të jeni të joshur nga impulsi.

Eklipset
14/02/2018

Eklipset ndahen në dy kategori ato diellore dhe hënore.Eklipset diellore ndodhin gjithmonë me hënën e re dhe ato henore gjatë hënës së plotë.Kjo periudhë në mes të hënës së re dhe hënës e plotë është quajtur si gjysëm intervali kohor dhe ka kohëzgjatje prej 14 ditësh.Zakonisht eklipset ndodhin dy herë në vit,por ka rast