×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Endrra dhe tema

Të gjithë ne ëndërrojmë, herë ëndrra të cilat na lënë një ndjesi të këndshme pasi zgjohemi, herë besdisëse, trembëse apo të kota që na problematizojnë për pjesën tjetër të ditës. Në thellësi, shumica problematizohemi nëse do përsëritet apo jo, vecanërisht nëse ëndrra përjetohet shumë fortë.

Endrra dhe tema

Kur ëndërroni fruta në dimër

Kur bën ftohtë imagjinojmë që jemi të mbledhur në kolltuk të rehatshëm duke pirë pije të ngrohta...Fruta dimërore pothuajse të gjitha në nuanca portokalli dhe kafe kur shfaqen në ëndrrat tona, sjellin me vete shumë simbolizma që duhet të zbulojmë...

Endrra dhe tema
13/02/2018

Cfare janë ëndrrat dhe pse ekzistojnë?