×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Tarot mujor

Karta Tarot që përfaqëson muajin maj është Rrota e Fatit. Kjo do të thotë se muaji i fundit i pranverës 2023 do të ketë ndryshime, zhvillime, por edhe mundësi. Stabiliteti është i pasigurt, rrjedha e ngjarjeve do të jetë shumë e shpejtë dhe do të ketë disa surpriza që në këtë moment nuk mund t'i imagjinojmë.

Tarot mujor

Verës po i vjen fundi dhe letrat Tarot zbulojnë se shtatori është një muaj plot ndryshime, ulje-ngritje por edhe shumë emocione! Kreativiteti, frymëzimi, romanca dhe dashuria do të qëndrojnë si forcë në çdo vështirësi tonë, por do të ketë edhe ankesa, thashetheme dhe luhatje humori!

KARTELA TAROT E MUAJIT: HËNA

Tarot mujor

Tarot astrologjik na zbulon se në prill 2022 do të përjetojmë emocione intensive dhe konfliktuale. Ne këtë muaj ne po përpiqemi të rimbushim bateritë me optimizëm dhe shkujdesje, por nuk do të jetë aq e lehtë për ta bërë këtë. Do të duhet shumë përpjekje nga ana jonë.

Tarot mujor

Muaji Dhjetor jo vetëm do të jetë festiv, por do të na bëjë të ndiejmë më shumë dashuri, diçka që të gjithë kemi nevojë!

Tarot mujor
01/11/2021 to 30/11/2021

Gjatë muajit Nëntor 2021 ka më shumë angazhime për biznesin dhe financat, ndërkohë që disa marrëdhënie do të testohen për të parë nëse janë të mundur të qëndrojnë bashkë. Ecuria e vjeshtës kërkon pjekuri dhe vendime serioze!

Karta tarot e muajit: HIEROFANDI