×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Numerologjia dhe tema

Karakteristikat shenjat përmes numerologjisë

Numerologjia dhe tema

E ardhmja që ju rezervon numri juaj...

Numerologjia dhe tema
04/03/2018

Numrat që janë tregues të borxhit karmik dhe duhet të trajtohen me kujdes janë

10, 13, 14, 16 dhe 19.

Numerologjia dhe tema
28/02/2018

Borxhet  karmike janë të ndryshme nga Mësimet Karmike këto te fundit janë çështje që duhet ti punoni në jetë për të ecur drejt zhvillimit e vetës dtë bëheni më të mirë,borxhet karmike lidhen me prapambetjët qe janë lënë nga e kaluara për tu plotësuar në këtë jetë.Zakonisht këto borxhe karmike lidhen me aspekte negative

Numerologjia dhe tema
28/02/2018

Numrat kryesorë në lidhje më datën e lindjes.

Urim apo Mallkim;