×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Numri personal

Nënë Tereza ose Shenjtorja Tereza e Kalkutës kishte origjinë shqipëtare dhe ishte e fesë katolike ajo mungeshë e cila kishte ndërtuar shoqatën “Misionarët e Bamirësisë”. Gjithashtu, ka zhvilluar veprimtari humanitare për shumë vite dhe është e njohur për punën e saj misionare, veçanërisht në Indi.