Axhenda mujore

Binjakët kanë lindur për flirtim, gëzim dhe argëtim.Ata pëlqejnë të lëvizin dhe të flasin me partnerin dhe mendjen e tyre funksionojnë ... jashtë orarit. Ata janë aq simpatikë sa u pëlqen të flirtojnë dhe të luajnë, edhe nëse janë në një lidhje të qëndrueshme.

Cilat janë karakteristikat kryesore të Binjakëve në dashuri?

Axhenda mujore

Polariteti: Mashkull

Natyra: Truri dhe komunikimi.

Elementi: Ajri.

Aftësia: E ndryshueshme.

Planeti: Mërkuri, planeti i intelektit, komunikimit dhe dijes.

Dita: E mërkurë.

Ngjyrat: E bardhë, e verdhë e ndritshme, blu e zbehtë dhe pastel.

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Kështu që ditëlindjen e lumtur dhe ne ju dëshirojmë këtë cikël të ri që fillon që ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Axhenda mujore

Demi është ai që ka tmerrësisht shumë këmbëngulje në jetën e tij erotike, akoma dhe kur të tjerët janë dorëzuar, këmbëngul në objektin e pasionit të tij. Ka famën se është kokëfortë, gjë që nuk është detyrimisht dicka e keqe. Këmbëngulja e Demit ama, mund të shkaktojë përplasje me partnerin e tij. I pëlqen e njohura, familjarja dhe rehatia e zakonshme e jetës.

Axhenda mujore

Natyra: Emocionale dhe e qëndrueshme

Elementi: Toka

Aftësia: e qëndrueshme

Planeti: Afërdita, planeti i dashurisë, romancës, harmonisë dhe elegancës

Dita: E Premte

Ngjyrat: e verdha, kafe dhe jeshile.

Karakteristikat pozitive: praktike, të besueshme, të durueshme, këmbëngulëse, të qëndrueshme, me dashuri, dashamirëse, të besueshme, me vlera