Parashikimi per neser

23/11/2018

Sot Hëna është tek Demi në rrugë bosh deri në 05:10 që shkon tek Binjakët. Ajo kundërshton Diellin (Hënë e Plotë) në 06:39, kundër Jupiterin në 10:47 dhe kundër Merkurit retrospektiv në 21:29.