Parashikime personale

Bisedoni tani me astrologet tane, shpejt dhe ekonomikisht!

Vendosni te dhenat tuaja, dhe zgjidhni sherbimin e kerkuar!

Lexoni me shume ne:

Termat dhe Kushtet             

 

Karte krediti

 

Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime momentale ditore 35€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime ne e-mail cdo (dite) cmimi 30€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime i detajuar ne çift 55€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Harta astrologjike mujore, cmimi 60€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikim vjetore i personalizuar cmimi 200€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime i pershtatshem per fejese,martese 60 €
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Perjudha e mire ne lidhje kontratash,50€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikimi i enderrave direkt ne e-mail 30€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikimi numerologjik personal30€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikimi tarot ne dashuri36€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
kombinime ne cift koha ideale per lidhje 40€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime te (vecanta) udhetime, fejesa, martesa, et 65€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Parashikime ne detaje 50€
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Shitje blerje ndryshim banim dit te mira etj
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Kohe e mire per shtazani (dita,java,muaji) ne baze te planeteve dhe dates se lindjes se çiftit. .
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Byzylyk me shenjat e horoskopit
Hapi 2: tani zgjidhni një nga paketat e mëposhtme:
Shenja horoskopi, BYZYLYK ,VARSE,BRELOK

Shërbimet e përzgjedhura

Karta juaj është momentalisht bosh.