Tarot dashurie

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Hapja e gjasht letrave të arkanës së madhe është një hapje e thjeshtë dhe tradicionale, e dobishme për të dhënë me një shikimk tendencën e zhvillimeve të drejtpërdrejta në c’farëdo cështje që ju shqetëson.
Karta e parë ju përshkruan per ju të tashmen, karta e dytë tregon atë që ndodhet përballë jush (personi tjetër, nëse pyesni për cështje sentimentale apo ngjarje që funkisionojnë si pengesa në cështjen tuaj).
Karta e tretë tregon përbërjen e pozicionit me kontrastin dhe atë që mund të arrini me të dhënat e situatës dhe karta e katërt forografon rezultatin e cështjes.
Karta Taro e Dashurisë ju informon për gjithcka që ndodh në cështjet tuaja sentimentale. Zgjidhni 6 karta dhe dëgjoni parashikimin tuaj.
Për më tepër parashikime personale mbi tarot e dashurisë klikoni në Parashikime PersonaleShiko gjithashtu