Letrat Tarot Sentimentale

Hapja e katër letrave të arkanës së madhe është një hapje e thjeshtë dhe tradicionale, e dobishme për të dhënë me një shikimk tendencën e zhvillimeve të drejtpërdrejta në c’farëdo cështje që ju shqetëson.
Karta e parë ju përshkruan per ju të tashmen, karta e dytë tregon atë që ndodhet përballë jush (personi tjetër, nëse pyesni për cështje sentimentale apo ngjarje që funkisionojnë si pengesa në cështjen tuaj).
Karta e tretë tregon përbërjen e pozicionit me kontrastin dhe atë që mund të arrini me të dhënat e situatës dhe karta e katërt forografon rezultatin e cështjes.
Përqendrohuni në atë që ju shqetëson dhe zgjidhni 4 letra.
Karta Taro e Dashurisë ju informon për gjithcka që ndodh në cështjet tuaja sentimentale. Zgjidhni 4 karta dhe dëgjoni parashikimin tuaj.
Për më tepër parashikime personale mbi tarot e dashurisë klikoni në Parashikime PersonaleShiko gjithashtu