×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Parashikimi për dashurinë sot

Kalofshi te gjithe nje fundjavë te bukur! Të shtunën, fokusi ynë është te familja dhe çështjet që përfshijnë persona të njohur. Ndryshimet e humorit dhe ndryshimi i humorit mund të jenë të rëndësishme, pasi emocionaliteti është intensiv dhe ka mundësi që të vijnë në mendje situata nga e kaluara që do të na ngarkojnë psikologjikisht.

Parashikimi për dashurinë sot

Kalofshi te gjithe nje fundjave te bukur!! Të shtunën do të ketë diskutime thelbësore, ndoshta do të dëgjohen propozime për bashkëjetesë apo si mund të organizohet lidhja. Do të hapet një fushë konflikti, do të jetë e nevojshme vetëpërmbajtja për të shmangur zënkat dhe prishjen e fundjavës

Parashikimi për dashurinë sot

Çfarë duhet të eliminoni për lumturinë tuaj? Eklipsi i fuqishëm i Hënës në Akrepin transformues ndryshon thellësisht shpirtin tuaj dhe ju nuk keni zgjidhje tjetër veçse të luftoni me këtë energji intensive të hijes që shoqëron hënën.

Parashikimi për dashurinë sot

Kalofshi te gjithe nje fundjave te bukur! Për juve që jeni impulsivë dhe reagues, e shtuna mund të jetë një ditë e vështirë me debate të forta dhe dëshira kontradiktore. Në çifte, nevojat personale mund të jenë të ndryshme, do të ketë ngritje emocionale dhe një dëshirë për lirinë e lëvizjes.

Parashikimi për dashurinë sot

Në përgjithësi, kjo periudhë dy-ditore mund të sjellë surpriza të këndshme në një nivel personal.Kështu që mund të krijohet një marrëdhënie e re, mund të mos ketë pasion por do të ketë ndjenja të forta dhe të thella që nga momenti i parë i njohjes.