×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Ezoterika

Eshtë i ditur kuptimi se njerëzit që kanë lindur të shtunën kanë aftësinë tu bëjnë efekt lutjet apo mallkimet e tyre, më tepër së të personave të tjerë. Vec kësaj ama, që mund të jetë dhe një parandalim i qetë në varësi të mënyrës sesi e shikon dikush, c’do ditë e javës ndikon në një farë mënyre sa kanë lindur në të.

Ezoterika

Cila do të jetë fusha më e rëndësishme në jetën tuaj në vitin tuaj të ri të ditëlindjes? Domethënë, nga dita e ditëlindjes tuaj deri në ditëlindjen tuaj të ardhshme? Ju nuk keni nevojë të keni shumë njohuri të thella të astrologjisë për të zbuluar se cilat janë fushat që do të kenë rëndësinë më të madhe në vitin e ri të ditëlindjes.

Ezoterika

Në përralla, princat dhe princeshat mund të bëjnë një jetë shumë të kënaqur pas martese (edhe këtë, natyrisht, vetëm pasi në e supozojmë, me shprehjen "ata jetuan mirë" në fund të përrallës), por në realitetin tonë të ashpër ne e dimë se në vetvete asgjë nuk garanton lumturi dhe jetëgjatësi në marrëdhëniet dhe martesën, përveç nëse e kërkojmë vetë.

Ezoterika
18/04/2018

Një mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të mësuar personalitetin e një personi në mënyrë që të dini se çfarë saktësisht duhet të bëni është të dini ditën kur ai ka lindur!