×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Feng Shui

Aromaterapi & Energji pozitve

Aromaterapia u shfaq para shumë vitesh. Feng Shui përdor dhe mbështet praktikën për qarkullimin më të mirë të energjisë pozitive.

Feng Shui
17/02/2018

Festoni dashurinë  tuaj me personin e zemrës!Ndiqni  disa ide fantastike!

Feng Shui
17/02/2018

Ju mund të përdorni Feng Shui për t’u përqëndruar në fusha të caktuara të jetës tuaj të tilla si dashuria, lumturia dhe pasuria, si dhe përmirësimi i tyre.Feng Shui është një urtësi e lashtë që  ekziston ketu e   qindra vjet më parë.