21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Welcome to Astrologu

No front page content has been created yet.

Me te lexuarat

Këtë verë do të kemi dy Hënë të Plota në shenjën e Ujorit. E para do të zhvillohet më 24 korrik 2021 në...

Aferdita planeti i dashurisë, bukurisë dhe parave, në udhëtimin e saj të pafund, ndalet në Virgjëreshë nga 22/...

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë qe ne këtë cikël të ri që fillon me nje energji teper positive per juve...

Te fundit

Data e lindes tënde, pavarësisht nga muaji apo viti, tregon të mirat, talented e vecanta dhe aftësitë që do t’ju ndihmojnë në jetën tuaj. Teori të caktuara...

Brenda njohurive të astrologjisë, mundemi të mësojmë, të mendojmë dhe të ndihmojmë, akoma dhe në fushën e ndjenjave tona. Nëse atëher ndodheni në mendime...

 

 

Parashikimet javore 26 deri 01 Gusht 2021

...

Këtë verë do të kemi dy Hënë të Plota në shenjën e Ujorit. E para do të zhvillohet më 24 korrik 2021 në shenjen e Ujorit...

Aferdita planeti i dashurisë, bukurisë dhe parave, në udhëtimin e saj të pafund, ndalet në Virgjëreshë nga 22/07/2021...

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë qe ne këtë cikël të ri që fillon me nje energji teper positive per juve që ta...

A keni vënë re se çdo njeri ka “leckën” e tij të kuqe? Dicka ose ndonjë sjellje që e irriton, e heq atë nga rrobat, e irriton, ndonjëherë edhe e bën atë të...

Pushime me partnerin tuaj? Shihni shenjën e tij të zodiakut dhe zbuloni se si do t’i kaloni pushimet me të. Thonë se pushimet e përbashkëta mund të gjykojnë...

Por këtu dhe atje, re të vogla shqetësimi dhe ankthi për rrjedhjen e tërë sipërmarrjes e bëjnë pamjen e tyre, me të drejtë, kështu që mbase pasi pushimet e...

Diell, det, verë, pushime dhe flirtim… C’farë tjetër ju nevojitet për të kaluar mirë, për të dalë jashtë, por edhe për të përmbushur një dashuri të re, me...

 

Parashikimet javore nga 19 deri ne 25 Korrik 2021

...

Eshtë i ditur kuptimi se njerëzit që kanë lindur të shtunën kanë aftësinë tu bëjnë efekt lutjet apo mallkimet e tyre, më tepër së të personave të tjerë. Vec...

Kur këmbëngulja dhe varësia ju bëjnë lidhjen torturuese.

Keni ndjerë ndonjëherë fiksim dhe varësi...

Zbuloni ndjenjat e shenjave të zodiakut, sipas elementit që i përkasin. Si bashkohen me njëri tjetrin, me cilat...

 

 

Parashikimet javore nga 12 deri ne 18 Korrik 2021

...

Video

Parashikime mujore dhe javore nga Jorgo Pulla

Sygjerime

Mund te lexoni gjithashtu si me poshte