×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Astrologjia sot

Nga data 28 qershor deri më 1 korrik, Mërkuri në shenjën e ndjeshme të Gaforres do të jetë në një trekëndësh me Saturnin retrogradë te Peshqit, një aspekt i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e lindur në dhjetëditëshin e parë dhe për ata që kanë planetet Ashendente dhe/ose personale (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Ma

Astrologjia sot

Nga data 26 deri në 1 Korrik, Dielli në shenjën e ndjeshme të Gaforres do të trefishojë Saturnin retrogradë te Peshqit, një aspekt i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e lindur në dhjetëditëshin e parë dhe për ata që kanë planetet Ashendente ose personale (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga shkalla e 4-të deri

Astrologjia sot

Nga data 24 deri më 27 qershor, Mërkuri nga shenja e ajrosur dhe komunikuese e Binjakëve formon katror me Neptunin me mjegull te Peshqit, një aspekt i vështirë për Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dhjetditshin e tretë ose ata që kanë planetët ashendentë dhe personal (hëna , Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga 24 deri në 29 gradë t

Astrologjia sot

Nga data 23 qershor deri më 1 korrik, Jupiteri në shenjën tokësore të Demit do të jetë në një gjashtëkëndësh me Saturnin retrograd te Peshqit, një aspekt i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e dhjetditshit të parë dhe për ata që kanë Planetët ashendentë dhe/ose personal (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga shka

Astrologjia sot

Nga data 21 deri më 30 qershor, Marsi nga shenja mbretërore e Luanit formon një katror në Uranin shpërthyes nga Demi, një aspekt i pafavorshëm për Demin, Luanët, Akrepët dhe Ujorin e lindur në dhjetditshin e dytë ose ata me Ashendentin dhe planetët personal ( Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga shkalla e 18-të deri në 23-të e shenjave të mësipërme.