Parashikimet

21/3-20/4
Dashi sot
23/03/2019

Të përgjithshmet:

Duke dhënë sot në bazë të dëshirave dhe nevojave të të tjerëve, mund të arrini një shumë që ju nuk mund të keni llogaritur dhe njëkohësisht të vendosni një klasë në botën tuaj të brendshme, ju gjithashtu keni një hapësirë që ju jep një mundësi tjetër në çështjet që janë të rëndësishme për ju.

Dashuria:

Ju bëheni më të mbyllur dhe i kaloni ato nga sitë për të parë nëse ju me të vërtetë mund t'i besoni ato, por në të njëjtën kohë bëheni më të mëshirshëm. Marrëdhëniet tuaja, megjithatë, janë në një periudhë rrotulluese dhe kthyese dhe ju bëni thirrje për ekuilibër nëse nuk doni të shkelni me personin që ju intereson

Karriera dhe financat:

Falë mbështetjes së vetë njerëzve tuaj, ju arrini të vendosni një urdhër mbi detyrimet tuaja financiare, duke ndërtuar një rrjet të sigurisë rreth jush për të mbrojtur veten nga kurthet. Në të njëjtën kohë, nuk i humbisni momentet që nuk i shihni qartë në mjedisin tuaj të punës, me takimin Merkuri retrospektiv-Neptuni.

, ,