Binjakët

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Data: 22 Maj – 22 Qershor

Planet udhëheqës:  Mërkuri

Element: ajri

Karakter: I lëvizshëm

Karakteristikat: I thjeshtë

Ngjyra: E verdhë

Ornamenti: I esëllt

Metali: Zhiva

Lule: Jasemin

Bima: Arra

Dita: E premte

Numri: 5 dhe 6

Dëshira kryesore: Prodhueshmëria

Parim planetar: Zotërimi

Simbol: Dy djem të vegjël binjakë

 

KARAKTERISTIKAT E BINJAKËVE

POZITIVE

Binjakët janë argëtues dhe tërheqës.Kanë interes dhë dëshirë të madhe për të mësuar gjithashtu kanë anë të shumta talentesh dhe janë të lirë dhe mendje hapur.Janë të shpejtë dhe me shumë gjallëri.Janë krijues dhe pa paramendime.Sa më shumë rriten aq më shumë kuptojnë plotësimin e asaj që kërkojnë që gjendet në shpirtin e tyre.Disa njerëz duke dëgjuar se sa të kënaqur janë binjakët nuk mund ta imagjinojnë asnjëherë se binjakët mund të ndihen të vetmuar. Komunikimi është jeta e binjakëve. Komunikimi bëhet nëpërmjet fjalëve, ideve, thashethemeve dhe filozofisë që ka një binjak i lumtur. Marrin përsipër aktivitete të reja.Jeta për ta është një lojë e cila është e mbushur me shumë argëtim dhe jo shumë punë.Mund të venë si synim sundimin e botës rreth tyre diçka që  e arrijnë me zgjuarsinë e tyre. Kanë etje për mësim dhe për këtë përdorin metoda mësimi me kaseta. Informacionet që marrin nga ato hyjnë lehtë në mendjen e tyre.Kështu që lehtësohen nga leximi. Përdorin zgjuarsinë e tyre për të prodhuar gjëra të veçanta në natyrë.Ka shumë mundësi sepse është mendje hapur, prodhues dhe energjikë.

NEGATIVE

Binjakët lodhen dhe mërziten lehtë.Nuk janë fare praktikë.Janë të padurueshëm dhe të çuditshëm. Marrin nëpër gojë dhe janë shumë nevrik.Ndikohen lehtë nga personaliteti i dyfishtë i tyre.Kërkojnë kujdes, respekt dhe ju pëlqen që të harxhojnë kohën e tyre, energji dhe para duke mos ju prishur askush qejfin.Në rast se ndeshen me vështirësitë e jetës atëherë humbin forcat e tyre.Kanë shumë pasiguri dhe shohin vetveten.Ju mungon dëshira sepse ndryshojnë vazhdimisht interesat sepse mërziten.Kur ndeshen me probleme nuk shqetësohen derisa të gjejnë zgjidhje.Kanë gjithmonë rrezik të gjenden të ngatërruar në shumë probleme.Binjakët mërziten lehtë dhe janë shumë nevrik.

 

BINJAKËT PËLQEHEN

Binjakëve ju pëlqen shumë herë të nxjerrë gjëra me gjuhë dhe shkrim duke u mbushur lehtë mendjen të tjerëve.Mund të komunikonte më mirë me njerëzit.Do që të vejë rregull në punë.Ka rezultate më të mira në punë kur gjenden dhe persona të tjerë rreth tij.

 

BINJAKËT URREJNË

Binjakëve nuk ju pëlqen të dëgjojnë ankesa dhe se ç’farë i ndodh rreth tij.

 

BURRI BINJAK

Në përgjithësi është i gjatë me trup të hollë.Është këmbëlehtë cilado qoftë pesha trupore e tij. Ndikohet nga ndërrimet e kohës.Është I lëvizshëm dhe mban kokën lart.Është I shpejt dhe në përgjithësi lëviz me energji nevrike.Më e mira e tij është që t’ju mbushë mendjen të tjerëve. Gjithashtu mund të rrëshqasë pa probleme pengesave të ndryshme që I dalin përpara.Është I zgjuar dhe I do njerëzit.Është social dhe diplomat dhe njëkohësisht mund të ndërrojë zanate kur të dojë.

 

GRUAJA BINJAK

Gruaja binjake është e gjatë, me sy të bukur me duar dhe këmbë të gjata, lëviz shpejt, i pëlqen komunikimi dhe është me shumë energji.Ka interesa të ndryshme, i mendon gjërat në thellësi dhe është njeri i cili në përgjithësi bën karrierë.Nuk shmanget kur kanë nevojë për ndihmë.Mund të bëhet shoqe e mirë me interes për çdo lloj teme.Kërkon dashurinë e vërtetë, por e gjen vështirë lidhjen në këtë temë.

 

BINJAKËT SI PRIND

Mund të kuptojë fëmijën e tij shumë lehtë, i pëlqen të luajë me fëmijët e tij dhe të argëtohet.Vështirë tregon ndjenjat e tij.Në përgjithësi përdor logjikën për të arsyetuar mendimet e tij.

 

BINJAKËT SI FËMIJË

Është jashtëzakonisht I zgjuar.Mund të bëjë shumë gjëra në të njëjtën kohë dhe me shumë surpriza. Është shumë skandaloz.Mund të duket se është në dy vende njëkohësisht.I pëlqen të flasë, është I shoqërueshëm dhe do shumë ambient për të bërë zbulime.Mërziten shpejt nga monotonia dhe për këtë duhet të mbushin orët e tyre me sport dhe lojra.Në pëgjithësi mëson shpejt të lexojë dhe i pëlqen të imitojë të tjerët.I pëlqen të përdorë duart e tij.Përdor lirinë për të zbuluar dhe studiuar atë që zbulon.Mundësi të shpeshta për ndërrim.Dashuria që kanë nevojë është për ata kujdesi dhe pranueshmëria për atë që janë.Burgimi dhe mërzitja janë frika më e madhe e tyre.

 

DUKE RRITUR BINJAKË

Kanë kuriozitete të pangopura për gjithçka.Ju pëlqen të kërkojnë dhe të ndërhyjnë kudo.Fëmijët binjakë jetojnë në një botë ku fantazia dhe realiteti janë të përziera.Këta fëmijë kërkojnë gjithmonë shokë nga të dy sekset.Duke u rritur kanë lidhje të shumta dhe sa herë që dashurojnë dikë bëjnë sikur nuk interesohen për ndjenjat e tyre.Binjakët e rinj duhen të mësojnë të ndajnë fantazinë nga realiteti. Për këtë do t’i ndihmojë guximi që do t’ju jepet për të thënë të vërtetën për ç’farë ndodh.Janë të sinqertë dhe shmangen të thonë të vërtetën që të mos keqkuptohen.Kënaqen duke mësuar mënyra komunikimi duke lexuar dhe duke mësuar gjuhë të ndryshme.

 

BINJAKËT SI SHOK

Në përgjithësi i pëlqen një shok që është i çuditshëm për botën dhe i cili është i zgjuar.Do të vrapojnë të ndihmojnë këdo që ndodhet në nevojë.Është plot jetë dhe vazhdimisht kërkon peripeci të reja.Do argëtojnë shokët e tyre me histori të pambarueshme dhe thashetheme.Nuk duan të humbin asgjë ose të vonohen për përgjigjet e tyre.Një nga talentet e shumta të tyre është të tregojnë momente të veçanta të jetës.

 

BINJAKËT SI NËNPUNËS

Mund të tërheqë me një intervistë që do të japë.Është shumë i mirë të mendojë ide të reja.Bën shumë shaka, por punon shumë.Pëlqehet në aktivitete të shpejta dhe në pagesa të shpejta.Vendi i punës duhet të jetë i gjerë që të japë energji.Është shumë i mirë në çdo lloj pune që ka të bëjë me çështje sociale, shitje lëvizje idesh, mësim, shkrim dhe në përgjithësi çfarëdo lloj pune që ka të bëjë me lëvizjen.

 

BINJAKËT SI PRONAR

Lëviz shpejt në momente urgjente.Kanë nevojë për punë të ndryshme dhe për këtë provon gjithçka. Pret shpnezime të tepërta dhe kërkon fitime të mëdha me sa më pak mundim.Ndërron gjëra që të arrijë komunikim që të arrijë prodhueshmëri.Ju pëlqen që të kërkojnë dhe të dyshojnë gjithçka. Pëlqehet në lidhjet sociale me klientët e tij.Është gjithmonë në lëvizje, i shoqërueshëm me bashkëpunëtorët dhe nënpunësit e tij, ka energji nevrike në shitje të çfarëdo gjëje në çdo kohë.Është diplomat i mirë si pronar dhe i shmanget me ç’farëdo mënyre pengesave.Mund të bëjë njëkohësisht dy gjëra dhe shpërblen bashkëpunëtorët e mirë dhe social.Është i zgjuar dhe shumë social.

 

BINJAKËT NË SHTËPI

Mbas një periudhe të madhe udhëtimi gjen gjithmonë rrugëdaljen në shtëpinë e tij.Ka nevojë për shumë kohë që të lëvizë, telefoni është gjëja më e çmuar e tij, do gjithmonë që të ketë rreth tij një mjet lëvizje që të mund të ikë kur të dojë.Dëshiron të ketë një ambient të gëzueshëm.I pëlqen shoqëria e tij ka nevojë për ngrohtësi dhe ndjenja të cilat vështirë i kërkon.

 

BINJAKËT NE PUNË

Është shumë punëtor dhe nuk çlodhet kurrë.Dhe kur duket se është i lehtësuar mendja e tij gjithmonë punon duke zbuluar ide dhe gjëra të reja.Mund të zgjidhë menjëherë shumë probleme.Në punë është shumë diplomat dhe shkon mirë me të gjithë të paktën në dukje.Merret me shumë gjëra njëkohësisht. Jep një notë kënaqësie në ambientin e tij dhe merr përgjegjësi, mjafton ta kënaqin.

 

UDËHEQJE KARRIERE PËR BINJAKËT

Ka mundësinë të flasë shpejt dhe më tepër seç duhet.Ka mjaft ide të reja.Duke pasur një mendje të palodhshme ndërrojnë vazhdimisht projekt.Janë personat e duhur për t’ju kërkuar ndihmë.Kanë gjithmonë një rreth social.Kureshtja e tyre në përgjithësi i vë në telashe.Thonë gjithmonë të vërtetën, kur lodhen nga puna e tyre, një udhëtim i shpejtë i sjell në vete.Zyra e tyre është e mbushur me pajisje elektronike dhe duke përforcuar telekomunikimin.I do shumë fjalët dhe idetë dhe mund të bëhet një aktor ose një  politikan i mirë.Gjithashtu mund të bëhet edhe shkrimtar, shitës makinash, shofer autobuzi, modelist, imitues, diplomat, shofer kamioni, gazetar, gjuhëtar, prezantues lajmesh ose taksist.

 

FATI I BINJAKËVE

Si persona të zgjuar social dhe diplomatë është me vënd të bëjë dhe dy punë njëkohësisht.Të gjendur në lëvizje të zakonshme mundohen gjithmonë të kërkojnë të gjejnë informacione dhe të marrin përgjigje të sakta dhe të shpejta.Ju intereson fitimi dhe në rast se shikojnë që nuk fitojnë, por dhe që nuk humbin, atëherë mundësitë e suksesit dhe të zhgënjimit janë ato.E njëjta gjë është edhe për lojrat e fatit.Mirë është që t’ju ikin investimeve të kota sepse fati mund t’i zhgënjejë në një moshë të madhe.

 

EKONOMIA DHE PASURIA

Interesohet për fitime të cilat i përdor për të vendosur jetën e tij siç do ai.Ekperiencat që do të marrin nga jeta e tyre të mira apo rë këqija janë shumë energjike

 

BINJAKËT DHE BASHKËSHKËSHORTI

Binjakët kanë nevojë për një bashkëshort që të adhurojë shkëlqimin e tij.Gjithashtu kanë nevojë për një person të fortë dhe të zgjuar të cilët do të ndiejnë gjithçka kanë nevojë.Në rast se plotësohet shpirtërisht lidhja do të mbahet përgjithmonë.Ju pëlqen të mbajnë ata lidhjen.Personi që mendon të martohet ose të bashkëpunojë me binjakë duhet të kuptojë se Binjakët do ta kishin më shumë se një bashkëshort, por nuk do të rrinë me një njeri në rast se ai e kufizon.

 

BURRI BINJAKË SI PARTNER

Preferon të ketë një bashkëshorte që nuk do të mundohet kurrë që të komandojë mbi të.Mahnitet nga dikush që do ta ndihmojë të ngrihet lart ose dikush që interesohet shpirtërisht.Sepse i pëlqen shumë udhëtimet do që bashkëshortja e tij të udhëtojë me të ose të pranojë mungesën e tij pa ankesa dhe pyetje.

 

GRUAJA BINJAKE SI PARTNERE

Mahnitet nga një burrë i cili i dhuron mbrojtje sentimentale.Vazhdimisht bashkëpunimi nuk është për një kohë të gjatë dhe do që të jetë gjithmonë në zhvillim.Shumë bashkëshortë përfundojnë keq duke mos kuptuar nevojat e saj dhe duke mos ndihmuar të gjejë atë që dëshiron.

 

DASHURA, ROMANTIKA DHE JETA SEKSUALE

Dashuria dhe romantika e cila mund të shtohet në shpirtin e tyre.Vazhdimisht kërkojnë dashurinë e tyre të vetme.Karakteristikat e një binajku të dashuruar janë: Kanë ndjenja të pastra.Mund të duket i ftohtë dhe i largëtMendon për disa gjëra dhe nuk reagon.Do arsyetime logjike për dashurinë.I mbulon ndjenjat e forta të tij, është i ndjeshëm.Mund të presë me durim të mëposhtmet:Të bëhet i kuptueshëmBashkëshorti i tij të jetë i lidhur sentimentalisht me tëNgrohtësi.Liri personale për atë dhe partnerin.Të ngacmojë besnikëri nga partneri i tij.Binjakët e dashuruar janë të lëkundshëm, por jo sepse e duan.Figura e një maçoku që luan me miun është binjak.Nuk i pëlqen të ketë lidhje sentimentale, është më i mirë si një i njohur se sa si një shok. Nuk janë asnjëherë të mërzitshëm megjithëse nganjëherë grinden.Përdor zakonisht dashurinë për të treguar ndjenjat e tij.Do shumëllojshmëri në dashuri dhe i pëlqejnë suprizat dhe romantika e pafajshme.Nuk interesohet vetëm për seksin dhe kënaqësinë trupore, por do më shumë nga partneri i tij dhe në rast se ka një lidhje provizore.Dashuria dhe seksi janë bashkë për një binjak.

 

KU DILNI ME BINJAKËT

Dashët rrinë në një lidhje mjafton të jetë një lidhje e zjarrtë dhe të mos mërziten. Në rast se gjërat fillojnë të qetësohen kujdes se atëherë mund të marrin rrugë tjetër. Bashkëshorti ideal për një dash është dikush që nuk është asnjëherë I mërzitshëm. Dashi është shumë besnik ndaj edhe bashkëshorti duhet t’i japë lirinë që duhet.

Kur të dilni me binjak duhet të dini se i pëlqejnë udhëtimet se ka shumë kohë dhe që argëtohet me pamje, kërcim dhe kërkime të reja.Mahnitet nga jeta e lirë dhe lidhet vështirë.Në lidhje aq sa shumë emocionohet, aq lehtë harron.Pabesia e mahnit dhe ka mundësinë të fshihet dhe të bëjë atë që do ai. Beson se ka gjithmonë të drejtë.I dashuri binjak është i dhimbshëm dhe njeri i lehtë.Por gjithashtu ka dhe pasionin që duhet.Jepni kujdes në shumë pika të lidhjes tuaj të cilat ju bëjnë të mërziteni.

 

PER Ç’KANË NEVOJË BINJAKËT

Binjakët kanë nevojë për liri në jetën e tyre.Ndarja do të vendoset mbas një mosmarrëveshje sentimentale.Mbasi të merret vendimi binjaku nuk do të ngurrohet të ftohet dhe të largohet nga partneri i tij.Në rast se partneri i tij  vendos të mbarojë lidhjen ai do të plagoset thellë dhe do të ndiejë mosbesim dhe i humbur.Në përgjithësi shpërthen me nerva megjithëse mundohet të tregohet i qetë me ç’farëdo lloj mënyre që të sillet ai vazhdon të kërkojë dashurinë ideale.

 

FUNDI I NJË LIDHJEJE

Lidhja mbaron kur binjakët të mërziten ose kur partnerët e tij fillojnë të kenë kërkesa sentimentale ose kur nuk ndihen të lirë.Fundi mund të duket si diçka e shpejtë, por kurrë nuk është.Kur të merret vendimi nuk do të ngurrojnë të ftohen dhe të largohen nga partneri i tij. Në rast se partneri i tij  vendos të mbarojë lidhjen ai do të plagoset thellë dhe do të ndiejë mosbesim dhe i humbur.Në përgjithësi shpërthen me nerva megjithëse mundohet të tregohet i qetë me ç’farëdo lloj mënyre që të sillet ai vazhdon të kërkojë dashurinë ideale.

 

BINJAKU DHE DASHURIA E TIJ

Burrat binjakë janë shhumë të çuditshëm dhe mund të mahniteni nga pamja dhe fjalët e tij.Jeta e tij është vazhdimisht në zhvillim.Mos u zhgënjeni në rast se harron festat tuaja.Dhurojini atij një lojë shpirtërore.Gruaja binjak si dhe burri mund të fitojnë atë që duan duke përdorur trupin dhe mendjen. Për ta fituar duhet të interesoheni për ta jetuar ose të jeni shokë ose të dashur të mirë. Mundohuni të jeni më të zjarrtë në krevat se sa jashtë.Komunikoni me ata.Por nuk duhet t’ju vini ligje dhe mos quani seksin si diçka që mund të mbajë lidhjen tuaj.

 

BINJAKËT DHE SEKSI

Binjakët kanë nevojë për një përdorim të veçantë në anë seksuale.Entuziasmohen lehtë dhe ndërrojnë shpejt mendimet.Peripecitë romantike luajnë rol kryesor në jetën e tij.Do shumë peripecitë jashtë martesore.Ndërron me lehtësi rroba, shtëpi dhe partner dashurie.

 

LIDHJET E BINJAKËVE ME SHENJA TË TJERA

BINJAKËT ME DASH

Lidhja e tyre është harmonike.Ka një mirëkuptim në personalitetin e tyre, duhet të mësoni se edhe ai guxon në energjitë e zgjuara

BINJAKET ME DEM

Lidhja nuk është dhe aq e mirë.Kjo ndodh sepse demi është shumë i qetë dhe shumë ngacmues në gustot e binjakëve

BINJAKËT ME BINJAKË

Lidhja është shumë e mirë dhe kjo ndodh sepse kushdo që ta ketë fjalën e fundit gruaja ose burri e gjejnë gjuhën e përbashkët.

BINJAKËT ME GAFORRE

Lidhja nuk është dhe aq e mirë dhe harmonike sepse gaforrja është shumë sentimental dhe I largueshëm nga binjakët.Një lidhje e tillë nuk mund të jetojë për shumë kohë.

BINJAKËT ME LUAN

Lidhja mes tyre është harmonike dhe  kjo ndodh sepse binjakët adhurojnë luanin që arrin të përmbajë vrullin e tij.Kjo në lidhje me zemrën e ngrohtë të luanit ndikon në ringjalljen e lidhje së tyre.

BINJAKËT ME VIRGJËRESHË

Lidhja mes tyre nuk është dhe aq e mirë dhe harmonike sepse virgjëreshat janë shumë praktikë dhe kjo i shqetëson binjakët.Duhet shumë punë mes tyre që të kalojnë problemet

BINJAKËT ME PESHORE

Lidhja mes tyre është shumë harmonike dhe shkojnë me njeri tjetrin.Lidhje të kënaqshme të cilat mund të jetojnë bashkë, por në rast se flisni mes jush me njëanshmëri kjo lidhje do të jetë prodhuese si çdo gjë tjetër.

BINJAKËT ME AKREP

Lidhja nuk është dhe aq e mirë sepse binjaku nuk di, por dhe nuk mundet të fshehë nga akrepi që ai është i fortë dhe që i do të gjjitha.

BINJAKËT ME SHIGJETAR

Lidhja është e mirë dhe harmonike.Ndiejnë për njeri tjetrn tërheqje, por gjithashtu edhe largesë.Në rast se bien dakort atëhetë mund të ketë një fund të lumtur.

BINJAKËT ME BRICJAP

Lidhja mes tyre nuk është dhe aq e mirë dhe harmonike.Binjakët nuk mund të kenë komunikim të mirë sepse bricjapët janë shumë realistë dhe serioz dhe nuk duron mosvendosmërinë e binjakëve.

BINJAKËT ME UJOR

Lidhja mes tyre është harmonike dhe shkon sepse të dy mund të ndajnë idetë e tyre.Dashuria për të dy është gjë e madhe mjafton që të ndajnë detyrimet e përbashkëta

BINJAKËT ME PESHQ

Lidhja e tyre është e mirë dhe harmonike sepse binjakët janë të dureshëm me peshqit dhe mund të shkojnë shumë mirë.Peshqit mund të ndihmojnë shpesh në çdo problem dhe dobësi binjakët dhe kjo është diçka që ju pëlqen.

 

HOBET E BINJAKËVE

Ju pëlqen komunikimi dhe bashkëbisedimi, radio, televizori, telefoni, letrat dhe të dërgojnë fakse.Në përgjithësi ju pëlqen të bëjnë sporte të lehta si ping pong, bilardo ose balling.Gjithashtu ju pëlqen shumë udhëtimet dhe të mësojnë gjuhë të huaja.Duan vazhdimisht që të zbulojnë gjëra të reja.Ju pëlqen që të lexojnë gazeta revista dhe lojra shpirtërore.Në fund ju pëlqen të kërcejnë dhe të japin fjalime.

 

PREFERENCAT DHE ANTIPATITË E BINJAKËVE

Binjakëve ju pëlqen shumë të kenë preferenca në dije dhe informacion.Ju pëlqen ndryshimi i jetës dhe të bëjë shumë gjëra njëkohësisht.Preferon të marrë nëpër gojë dhe i pëlqen të jetë i lirë gjithmonë dhe të lëvizë lirisht.I pëlqen të flasë të marrë në telefon, dhe të hajë shpejt.Nuk i pëlqen të humbë kohën e tij dhe ta zhgënjejnë.Urren idetë e pazbuluara, mbledhjen e shumë njerëzve për një kohë të gjatë.Nuk do të dëgjojë probleme.

 

DHJETËDITËSHET E BINJAKËVE

Lindje 21 – 31Maj

Planeti personal kryesot është Mërkuri.Simbol i dijes dhe i logjikës.Është i zgjuar i kap shpejt gjërat dhe ka një personalitet të fortë.Nuk i pëlqejnë dallimet inatet, fjalët e shumta dhe pabesia.Është planeti zotërues i shpirtit.Pa dyshim ka mungesë memorje në forcat e fjalës dhe të shprehjes.

Lindje 1 - 10 Qershor

Planeti personal është afërdita simbol i dashurisë dhe bukurisë.Përfaqëson natyrën dhe nuk bën ndërrime të lehta.Ngulitet në simpati ose antipati.Është i guximshëm dhe me një mendim të fortë.Personat e këtij dhjetëditëshi ndajnë një kënaqësi për problemet dhe gjërat e tyre personale me të tjerët.

Lindje 11 – 21 Qershor

Planetet personale Saturni dhe Urani.Formojnë një lidhje të pazakonshme me planetin mërkur.Forca e këtyre tre planeteve është zakonisht shpirtërore.Personat e këtij dhjetëditëshi kanë një mendje të zgjuar dhe arrijnë në kulmin e zgjuarsisë.Idetë dhe mendimet e tyre varen nga koha.

 

NË RAST SE KENI LINDUR MË

21 Mars

Keni karakter ambicjoz dhe të vendosur dhe gjithashtu mundësinë e veçantë të bashkëbisedimit në tema ekonomike. Duhet të gjurmoni një vend që ka të bëjë me aktivizim parash. Kujdes teë madh në kërkimet e çfarëdolloji do t’ju ndihmojë në idetë materiale. Një anë e horoskopit tregon mundësitë për një karrierë ushtarake ose zëvendësim I emrit në fushën e artit. Jeni element pozitiv dhe I fortë.

21 Maj

I ndjeshëm, idealist, shok dhe me zemër të mirë.Kanë zemërgjerësi deri aty ku kalojnë kufirin. Mësoni të njihni të vërtetën nga fallco.Gjithmonë bashkëpunoni me persona të mirë dhe jeni i njohur me bashkëpunëtorët.Dashuri për udhëtime në det dhe një udhëtim detar nu është i pamundur që të jetë shkaku i një pune të madhe ose një martese të shkëlqyer.

22 Maj

Shpirt të lëkundshëm dhe praktik.Këmbëngulje të forta dhe synime për ngritje në status social.Ana e horoskopit ju zbulon një mundësi të gabuar për tu bërë shkrimtar ose poet.Metali i bukur zëri ju ndihmon në karrierën tuaj politike.

23 Maj

Mëndje të lëvizshme djallëzore me një dëshirë që ju pëlqen të ndërhyni në punët e të tjerëve aq sa idetë tuaja mund të jenë shumë të mira, aq ju presin edhe zhgënjimet.Pas një çmimi personal të madh do të mësoni se ju presin edhe shpërblime të mëdha nga ata që interesohen për problemet tuaja

24 Maj

Personalitet mahnitës.Duhet të mësoni vlerat e mbledhjes dhe vazhdimisht të luftoni shumë gjëra njëkohësisht.Talent në shkrim, ana e horoskopit zbulon mundësinë e sukseseve ekonomike në tema me ujin dhe kimikate.

25 Maj

Personalitet artist me një dhunti të mirë shkrimtari.Karakter një poltikani të lartë, udhëtime në vende të huaja, dëshira e mësimit dhe dijenisë.Ju doni që të arrini njohje botërore në një degë të caktuar.

26 Maj

Natyrë e ndjeshme që në përgjithësi përfundon në vetmi.Mendje zbuluese, por duke ju munduar t’i mbroheni vetmisë.Luftoni ndjenjat e mosbesimit në vetvete dhe mos ngurroni të tregoni forcën tuaj tek shokët dhe bashkëpuntorët që ju adhurojnë më shumë.

27 Maj

Të sjellshëm, të gatshëm dhe më të zgjuar.Me një personalitet mahnitës e cila ju dhuron respekt nga shokët në jetë.Një dashuri e madhe.Sukses i madh në një ide të padëgjuar në tregëti ose afarizëm. Mos lini mënd t’ju marrin ajër dhe t’ju presin nga vrulli që keni marrë.

29 Mars

Guximtar dhe karakter agresiv. Person që dhe pa ndihmën e të tjerëve e arrini atë që doni. Mos e mundoni veten tuaj. Dëshira më e madhe është të bëni udhëtime dhe mund të kënaqeni me një karierrë në ushtri. Mendoni njëherë edhe trupin policor.

28 Maj

Mëndje e qarkullueshme me një natyrë të ndjeshme, por edhe me inat.Ndonjëherë bëheni gërnjar dhe i mbrapshtë me rrezik të humbni shokët tuaj.Keni mundësi për të bërë udhëheqës me talent në art. Karrierë si muzikant, poet ose artist.

29 Maj

Natyrë romantike, idealist dhe ëndërrues.Shumë i sinqertë, i drejtë. Preferoni në përgjithësi njerëz të rëndësishëm dhe të zgjedhur dhe në përgjithësi njohjet e juaja sociale do t’ju ngrejnë dhe me sukses.

30 Maj

Një mahnitje e jashtëzakonshme.Karakter artisti dhe me ide prototipe.Mëndjemadhësitë do t’ju ndihmojnë të arrini një sukses të rëndësishëm në rrethin social.Martesë me interes dhe një bashkëpunim.Horoskopi ju tregon udhëtime të mëdha dhe shumë shokë

31 Maj

I drejtë dhe i saktë në personalitetin dhe jetën sociale tuajën.Një karrierë  interesante që ju del për mirë, ju provokon mundësitë shpirtërore.Lidhje të forta me shtëpinë dhe familjen.

1 Qershor

Mendim të fortë dhe karakter i shkathët.Sukses në përdorimin e popullatës do t’ju sjellë një njohjen tuaj.Mësoni të respektoni dhe të kujdeseni për sendet tuaja personale.Natyra e juaj e zjarrtë me ëndrra të egra për peripeci dhe gjëra të paarritshme duhet të maten.

2 Qershor

Karakter i shkathët dhe ndoshta i fortë.Ana e horoskopit tregon se mund të mbështeten në idetë e tij të tjerët.Keni aftësi të mëdha, por dhe shqetësoheni shumë.Tregoni durim që të keni mundësi më të mira për të realizuar dëshirat dhe shpresat tuaja.

3 Qershor

Një mendje që i merr të gjithë gjërat me qetësi mënyra të sjellshme, shumë ide dhe ndjenja njerëzore.Ju bëjnë shumë të dashur.Shokët ju ndihmojnë që të keni fitime.Do të merrni fatin e mirë në duart tuaja dhe mundime të suksesshme shumë lehtë.Por kujdes se nuk është gjithçka e lehtë në jetë.

4 Qershor

Mendje e xhirueshme dhe e zgjuar.Mundësitë artistike mund t’ju sjellin shumë shokë të mirë me pushtet.Zemrëgjerë dhe zemër mirë dhe me ndjenja të shkëqlyera.Mundoheni t’i ikni detyrimeve, por mos harroni se puna e fortë do t’ju çojë në një sukses të paharrueshëm.

5 Qershor

Keni aftësitë të zhvilloni mendjen dhe shpirtin tuaj në anën shkencore.Mendimet të pavarura dhe të qëndrueshme tregojnë një karakter të fortë.Në një moment të jetës tuaj mund të merrni një trashëgimi.

6 Qershor

Karakter i shkathët, aftësi të mira fjalimi ju bëjnë të kërkueshën në rrethet sociale.Mendje të përmbajtur dhe diplomatike do t’ju bëjnë të fitoni respekt të madh nga një pjesë njerëzish.Me të mirat tuaja merrni çfarëdoni nga prindërit, shokët bashkëpunëtorët.Keni shumë të afërt artist.

7 Qershor

Keni një mendje të palëvizshme me një personalitet të tejkalueshëm.Sukses në botën e afarizmit tregon se do t’ju çojë në mësime dhe në mënyra që keni marrë nga familja.Dashuri e imitimit, artit, skenës dhe teatrit.Aftësi të jashtëzakonshme oraganizimi dhe kontrrolli.

8 Qershor

Simpati të veçantë për artin dhe njerëzimin.Mundohuni të luftoni keqsjelljen tuaj që mund të jetë shkatërruese.Keni rreth jush persona që ju ndihmojnë të fitoni me sukses.

9 Qershor

Vendosmëri të palëvizshme dhe në probleme shumë të mëdha.Ju sjellin sukses dhe pavarësi ekonomike.Zgjidhni shokë dhe bashkëpunëtorë me kritere të jashtëzakonshme dhe tregohuni gjithmonë të kujdesshëm.Kaloni shumë pengesa dhe natyra juaj e çuditshme ju tregon një karakter shfrenues.

10 Qershor

Mendje e xhirueshme, udhëtime.Aftësi të fitoni forcë dhe shokët ju ndihmojnë në sukses.Keni shumë humor në rrethin tuaj social.Fantazi të gjallëruara dhe shumë energji ju drejton shumë herë padurueshmëri, por mos harroni se kush nxiton, rrëzohet.

11 Qershor

Karakter i drejtë dhe shpesh i vetmuar.Duhet të luftoni zilinë që ju bie shumë herë në dukje. Adhurues i poezisë muzikës dhe artit.Përqëndrohuni të keni vetbesim dhe aftësi të kontrrolloni mendimet e të tjerëve.Mundësi artistike ose poetike do t’ju dhurojnë dashurinë e shumë njerëzve.

12 Qershor

Luftoni dëshirën që keni dhe besoni tek fati.Ju pëlqen shumë mësimi i matematikës.Persona të kësaj date bëhen zbulues dhe shkencëtarë.Prodhoni simpati dhe bëni çudira në tema e udhëheqjes.

13 qershor

Serioz, karakter me aftësi të forta shpirtërore.Shpirt praktik.Dëshira të mëdha pavarësie, dhe dëshirë për të ndimuar njerëzit që s’kanë mundësi.Dëshirë të madhe që të shkelë frikën e tij.Duhet të mësoni vlerat e seriozitetit në temat ekonomike.Do të keni sukses në temat që kanë të bëjnë me aktivitete të reja.

14 Qershor

Studiues dhe karakter të shkathët, me parandjenja të mëdha.Aftësi mbledhëse me një pikësynim të jetës për të bërë relaitet më shumë nga dëshirat dhe shpresat.Punëtorë dhe vetëprodhues me një vendosmëri shumë të madhe.

15 Qershor

Zemërgjerësi ndaj njerëzve të tjerë.Dëshira që keni për të ndihmuar ato që ju kërkojnë ndihmë mund të tejkalojnë mundësitë tuaja.Mund të bini viktimë e shokëve ose bashkëpunëtorëve.Të mirat që keni do t’ju ndihmojë të kaloni një mërzitje të madhe.

16 qershor

Karakter serioz dhe melankolik, simpati të veçantë për shokët dhe të afërmit tuaj.Keni të mbjellur artin e diplomacisë.Duhet të tregoni kujdes me personat që ju afrohen për ndihmë dhe sugjerim.

17 qershor

Shumë i ndjeshëm.Personalitet i mahnitshëm që ju dhuron shumë shokë të rëndësishëm dhe të respektueshëm.Luftoni drejtësinë që keni për të bërë ndërrime pa llogaritur rezultatin.Në rast se nuk zhvilloni qëllime të qëndrueshme, çështjet ekonomike do të tejkalohen.

Zgjidh shenje tjeter