×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Axhenda mujore

Ky muaj është muaji juaj i ditëlindjes! Ndaj ju urojmë ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur grackat.

Axhenda mujore

Korriku është një muaj me pezullim të mjaftueshëm dhe me theks kryesisht në profesionet tona profesionale dhe drejtimin e karrierës sonë. Omenët janë mjaft pozitive për të arritur qëllimet tona dhe për të ndërmarrë nisma.

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji juaj i ditëlindjes! Ndaj urime ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur grackat.

Axhenda mujore

Qershori do të jetë një muaj veçanërisht i dashur dhe plot pasion që në ditët e para. Muaji i parë zyrtar i verës na pret me një humor të ëmbël dhe romantik, pasi trekëndëshi Venus-Neptun më 03.06.2023 do të na ndihmojë të ulim tonin, të afrohemi me të tjerët dhe të hapim zemrat tona.

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji juaj i ditëlindjes! Ndaj ju urojmë ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur grackat.