×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Hebraik
18/02/2018

Tre nivelet e vetëdijes për çdo shenjë

Shihni tre nivelet që kalon çdo shenjë në lartësimin e vetëdijes së tij, përmes imazheve – simboleve të Astrologjisë Hebraike.

 

Horoskopi Hebraik
18/02/2018

Të gjithë kemi një qëllim në jetë …

12 rrënjët  shpirtrash të ndryshme dhe qëllimi që secili ka për të përmbushur, nëpërmjet ideologjisë së Kabalës

Horoskopi Hebraik
18/02/2018

Liria e individit dhe potenciali i zhvillimit shpirteror nëpërmjet çdo periudhe kohere dhe ngjarje,në kundërshtim me parashikimin e së ardhmes.