×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Hëna e Re në Dem më 19 maj 2023 mbyll zyrtarisht ciklin e eklipseve pranverore dhe hap një kapitull më optimist për të ardhmen. Çdo Hënë e Re vjen me premtimin e një fillimi të ri, dhe kjo Hënë e Re në Demi është e përkryer për të vendosur qëllime të reja dhe për të hedhur bazat për të realizuar ëndrrat tona.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Jupiteri, planeti i fatit dhe i zgjerimit, do të kalojë nga 16 maji 2023 deri më 25 maj 2024 në shenjën e Demit dhe nga 4 shtatori deri më 30 dhjetor 2023 do të kthehet në retrogradë. Jupiteri do të largohet përgjithmonë nga Demi më 25 maj 2024 dhe do ta vizitojë sërish këtë shenjë në vitin 2035.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Favor financiar, bollëk dhe kënaqësi

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Venusi, planeti i bukurisë, harmonisë, dashurisë,lidhjes, por edhe financave, kalon në Gaforre më 07.05.2023. Në këtë shenjë do të qëndrojë deri më 05.06.2023 dhe do të jetë hera e parë në vitet e fundit që nuk do të formojë aspekte kryesore kërkuese me planetët e tjerë.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Më 5 maj 2023 kemi eklipsin e dytë të vitit, një Hënë e Pjesshme Hëna – Hënë e Plotë, e cila do të ndodhë në aksin Akrep-Demi, me Hënën në Akrep dhe Diellin në Dem. Eklipsi Hënor vjen me një oreks për ndryshime dhe përmbysje, veçanërisht për ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjave fikse, përkatësisht Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori.