×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Indian
18/02/2018

Horoskopi indian, bazuar në marrëdhëniet e ngushta të indianëve me Natyrën, ka shenja me emra të kafshëve. Në traditën indiane, çdo kafshë, nga më e madhe në më të voglin, përfaqësonte një shpirt. Ata i quajtën “totemë” dhe u bënë udhëzues personalë shpirtërorë të njerëzve për tërë jetën.