×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Grek

Dimë gjithcka për karakteristikat, zakonet dhe preferencat e shenjave të zodiakut, por nuk dimë asgjë për origjinën e tyre!

Nga, vallë, i morën emrat e tyre dhe si lidhen yjet e tyee me mitologjinë greke dhe jo vetëm? Shenjat e zodiakut janë 12 pjesë të barabarta energjike të cilat ndahet rrethi zodiakut, duke ndikuar ngjarje dhe situate njerëzore.

Horoskopi Grek
06/04/2018

Astrologjia greke është ajo që zhvilloi shenjat dhe shtëpitë dhe si ndikojnë planetet, në varësi të ditës,orës dhe vendit e lindjes së individit.Horoskopi grek ishte ai që hodhi themelet për astrologjinë moderne greke dhe u përdor më vonënga të gjithë astrologët modernë.Tashme,horoskopi grek ka ndryshuar dhe studimi bëh