Parashikimi javor

24/02/2020 to 01/03/2020

 

Parashikimet javore – 24-02-01-03-2020

CESHTJET QE KAN TE BEJNE ME TE KALUAREN  REALIZOHEN ME SUKSES KETE JAVE ……

Parashikimet javore

24/02/20 - 01/03/20

Pasion apo shkeputje? Këtu është pyetja!

Kjo javë qëndron nën ndikimin e Hënës së Re tek  Peshqit dhe mund të sjellë çështje të situatave të se kaluares  me të cilat jemi  te gatshem  të përballemi me ceshtje te reja  për një fillim të ri dhe dinamik duke i kapërcyer ato me zjuarsi dhe maturi.

Këto ditë do të jemi më aktivë në atë që ka ndodhur me pare , pasi të Mërkurën, 26 Shkurt, Dielli dhe merkuri ne  retrograde  tek Peshqit  në një gjashtëkëndësh preciz me Marsin në Bricjap krijojnë kushte që ne të mobilizohemi për çështje që janë ende në pritje qe do te thot rregullon psikologjia jonë. Sigurisht që rreziku  eshte present nese ne nuk kujdesemi per gjerat qe na interesojne mund te krijohen probleme, prandaj duhet të jemi shumë të kujdesshëm në menaxhimin e tyre. Eshtë e domosdoshme që t'u japim atyre që janë rreth nesh mundësinë për të shprehur pikëpamjet e tyre per ate qe mendojne dhe te bisedojme ne zgjidhje te problemeve , të cilat duhet t'i konsiderojmë dhe t'i përfshijmë në lëvizjet tona të mundshme. Në një nivel profesional ne mund të kalojmë tek çështjet për të cilat ende nuk kemi zgjidhje, për sa kohë që kemi mundësinë e qasjes në mënyrë objektive ndaj gjërave por kjo jave eshte mjaft productive ne zgjidhje te ceshtjeve te medhaja .

Të Shtunën, 29 Shkurt, Afërdita në shenjen e Dashit  formon një katerkendesh  me Plutonin në Bricjap, një ndikim ne pune dhe ne dashuri  që është ndjerë që nga e Premtja, 28 Shkurt, dhe që mund të krijojë tensione në marrëdhëniet personale. Të mos harrojmë se Afërdita në Dash është në një pozitë të dobët, pasi duket se funksionon herë pas here me egoizëm ,, duke mos i lejuar të tjerët të shprehin nevojat e tyre. Ajo që mund të vijë për shkak të katerkendeshit  të saj me Pluton është nevoja te gjejm nje menyr qe te anashkalojm me cdo kusht grindjet ne pun dhe ne dashuri, për shkak të pasigurisë dhe mungesës së komonikimit  pak vemendje me ter nuk ju prish pune por ju ndreq pun .

Rezultatet - nëse nuk arrijmë ti realizojm ose i lem pas dore  - mund të jenë të pakëndshme prandaj sa me te vemendeshem shume here me te fituar , pasi ka shumë të ngjarë të provokojmë reagime intensive dhe të çojmë në konflikte që do të dëmtojnë marrëdhëniet tona me të tjerët. Mundesia me e  mirë është pasioni dhe ndjeshmëria që do të ndihmojë për të ulur tonet  dhe me të vërtetë të shihni se çfarë te tjeret juve do  të ju ofrojne ne pune dhe ne ate ekonomike . Në të njëjtën ditë, Merkuri ne rrug te kundert tek  Peshqit me nje  Gjashtëkëndësh me Uranin  në Dem krijon kushtet për diskutime të ceshtjeve  ekonomike që janë në pritje qysh nga e  kaluara dhe të cilat mund të kenë një zhvillim shumë pozitiv .

Dhe një herë këtë javë, ne ceshtjet sentimentale do te na ndikojne dhe eshte mire te gjejm zgjidhje pa hyr muaji tjeter , mund të gjejnë informacion të dobishëm në ceshtjet e spheres sentimentale  si perfundim kjo jave duket  me shanse te medhaja per juve qe jeni ne kerkim ten je dashurie te re.Një jave të mbarë ju uroj  të nderuar  miq kudo ndodheni  !