×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Planetet

Kur këmbëngulja dhe varësia ju bëjnë lidhjen torturuese.

Planetet

Për 200 vitet e fundit, duket se çdo President Amerikan që është zgjedhur nën ndikimin e Takimit të Madh Jupiter-Saturn (si ai që do të zhvillohet më 21/12/20 në shenjën e Ujorit dhe përsëritet çdo njëzet vjet), ose ka rënë viktimë atentati vrasës ose i ka mbijetuar një atentati ose vdiq për shkaqe të tjera gjatë mandatit të tij.

Planetet
28/03/2018

Me studimin e astrologjisë ju këni mundësinë  të mësoni më tepër për veten dhe të tjerët. Sepse nuk është vetëm pozicioni i diellit, i cili është dritë dhe shpreh identitetin tuaj dhe çfarë doni të bëheni në jetë, por ka një pozicion të rendesishëm ne harten tuaj të lindjes, sigurisht pozicion të rendesishëm zenë dhe pl

Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Dashi

Planetet
28/03/2018

Kalimi i Hënës nga Demi

Hëna në shenjë tokësore të Demit jep një energji të ngrohtë dhe të qendrushme. Demi është i sunduar nga Afërdita dhe kërkon ndjeshmëri, ngushëllim dhe para.