Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Afërdita, planeti i dashurisë, krijimtarisë, gëzimit, kënaqësisë dhe parave, hyn në shenjën e Bricjapit më 5 Nëntor 2021, ku do të qëndrojë deri më 5 mars 2022. Zakonisht Aferdita  qëndron për rreth një muaj në çdo shenjë që vizitoni.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Kur Merkuri hyn në shenjën e Akrepit, mendimi merr thellësi dhe mendja kërkon thelbin. Ndërsa Mërkuri në shenjën e Peshores në të kaluarën na inkurajonte të gjenim seksionin e artë dhe të mendonim për zgjidhje të drejta dhe diplomatike të situatave, Mërkuri në Akrep na fton të pranojmë faktin që ndonjëherë mbizotëron mendimi i më të fortëve.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Hëna e re në Akrep më 4 Nëntor 2021 vjen me një forum dhe ka humor "të egër". Kundërshtimi që formon me Uranin, planetin e revolucionit, përmbysjes dhe befasisë, dhe takimi me Marsin luftarak, që pretendon vendin e parë, jep beteja pa fund, por është impulsiv dhe kokënxehtë, nuk krijojnë kushtet më të lehta.

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Pak orë para Halloween (që sipas traditave kulturore të disa vendeve hapet "porta" dhe mund të vihet kontakt me botën shpirtërore), Marsi kthehet në shtëpinë e tij tradicionale dhe hyn në Akrepin e errët, i cili e ka si modernizim të sundimtarit. Plutoni, zoti i botës së nendheshme .

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Në astrologji, Plutoni konsiderohet një planet simbolikisht i fuqishëm që përshkon rrugtimin e tij, pasi ka fuqinë të na sjellë ballë për ballë me ndryshime për të cilat nuk ishim në dijeni qe mund të ndryshojë jetën tonë siç e dinim. Në fakt, ndryshimet që sjell janë të pakthyeshme, pasi ne nuk kemi aftësinë për t'u kthyer në gjendjen e mëparshme - urat me te shkuaren do të jenë djegur plotësi