×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Shtëpitë zodiakale

Tradicionalisht në Astrologji, Marsi është planeti i forcës, mbizotërimit, luftës dhe seksualitetit. Do mundej dikush të pyesë: Si kombinohet seksualiteti me luftën? E megjithatë marrëdhënia seksuale në vetvete ka elemente "lufte"! Ashtu si Dashi, shenja që tradicionalisht "udhëheq", po kështu edhe Marsi, në Astrologji përfaqëson koncepte të tilla si pasionet dhe dashuria!

Shtëpitë zodiakale
14/02/2018

Si horoskopi i ditëlindjes përmban të gjitha planetet,ashtu dhe çdo horoskop ka dymbëdhjetë (12) shtëpi,që përfaqësojnë fusha të ndryshme të jetës.Shtëpitë formohen kryesisht nga koha dhe vendi ku çdo person ka lindur.Shenja e nisjes të çdo shtëpie, ose fillimi i një shtëpie,qe përshkruan qasjen qe kemi në këtë fushë të