×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Cila shenjë jeni dhe cili është fati juaj.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Sehmet ishte perëndeshë e fuqishme në formën e një luani të tmerrshëm. Sipas mitologjisë, zoti  Diell urdhëroi që t’i joshë të gjithë këta baniteve. Egjiptianët e lashtë sakrifikuan hajdutët dhe vrasësit në tempujt e Sehmet. Kur perëndesha u qetësua, mori formën e Bastet paqësore dhe bujare.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Perendesha e  dashurisë, pjellorisë dhe kënaqësisë, mbrojtës i familjes dhe shtëpisë. Bastet është paqësore, mirëdashëse, e ëmbël, por e fuqishme. Absolutisht femërore, ajo u portretizua madhështore dhe krenare me një fytyrë të drejtë dhe  të butë. Pamja e saj është magjepsëse dhe simpatike.

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Mitologjia egjiptiane përmend Sithin si sundimtar i kaosit dhe luftës. Ai konsiderohet të jetë perëndia më e fuqishme dhe përshkruhet si një kafshë mitike, gjysmë njeri,  gjysëm derri ose milingon që banonte në shkretëtirë. Sipas legjendës, Sith urrente dhe ishte xheloz për  vëllain e tij Osiris, deri sa e vrau ate .

Horoskopi Egjiptian
18/02/2018

Hyjnia që mban çelësat e “nëntokës”. Anubis drejton shpirtin në gjykaten  hyjnore, në purgatorin e Osiris. Është ai që krijoi mumjen e parë. Ai bere mumje  trupin e pajetë të Osiris, kur Isis, e veja e Osirisit, e kërkoi me dëshpërim.