Parashikimet vjetore për të gjitha shenjat e zodiakut

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Shenjat e 2022 dhe parashikimet vjetore

 

Kriza financiare globale, Çrregullime sociale? ndryshime  gjeografike - politike sepse gjoja te medhenjt vendosin mbi te vegjlit, Cilat struktura dhe ligje nuk janë më të vlefshme dhe duhet të braktisen? Çfarë mund t'i zëvendësojë ato? Ky është katerkendeshi  midis Saturnit në Ujor dhe Uranit në Demi, i cili tashmë e ka bërë të ndjeshme praninë e tij vitin e kaluar dhe do të vazhdojë të ushtrojë ndikimin e tij edhe në vitin 2022 deri ne fund te 2023 dhe jo vetem do shikojm gjera qe nuk i kemipar nder shekuj . Katerkendeshi  Saturn-Uran ngjall një dëshirë të fortë për ndryshim. Saturni shpall fuqinë dhe institucionet shoqërore, Urani dëshirën për zgjedhje personale dhe liri. Saturni është institucioni i rregullave, Urani sfidon rregullat dhe i thyen ato. Saturni është struktura shoqërore, Urani është ndryshimi, ndaj me siguri mund të presim disa momente të vështira që duket se lidhen fort me pasigurinë dhe paparashikueshmërinë rreth çështjeve materiale dhe ligjit ne mbar boten .

Ka të bëjë me çështjet ekonomike dhe pabarazitë sociale, rregullat dhe ligjet që formësojnë jetën tonë të përditshme, furnizimin tonë me ushqim, burimet natyrore, ndotjen dhe dëmtimin e mjedisit. Katerkendeshi  Saturn-Uran mund të krijojë potencialisht konflikte opinionesh, trazira dhe revolucione. Një atmosferë e paqëndrueshme dhe kaotike. Ajo që do të ndodhë në të ardhmen e afert te ketij viti është e vështirë të thuhet se kush eshte fituesi!!!, por ajo që mund të tronditet janë të drejtat e njeriut dhe liria individuale me ligje autoritare dhe të ashpra. Liri apo shtypje? Më në fund, ku po shkojmë?

Të gjitha shenjat në vitin 2022 do të ripërcaktojnë vlerat e tyre, pasi kushtet ndryshojnë ndjeshëm dhe na bëjnë thirrje të njohim thelbin e jetës në të gjitha situatat. Me lëvizjen e Plutonit në dhjetëditëshin e tretë të Bricjapit, çështjet e fuqisë dalin në sipërfaqe dhe ripërcaktojnë mënyrën e menaxhimit të situatave të rëndësishme që prekin shoqërinë ton .

Neptuni  nga dhjetëditëshi i tretë i Peshqve na fton të fokusohemi te ndjeshmëria, mirëkuptimi dhe krijimi dhe t'i lihemi imagjinatës që mund të na zhvillojë shpirtin. Urani nga dhjetëditëshi i dytë i Demit përmbys të dhënat, financiarisht dhe psikologjikisht. Ndryshimet që ndodhin në mënyrën se si ne menaxhojmë materialet dhe të ardhurat tona çojnë në një ndjeshmëri dhe sjellje të re në lidhje me paratë dhe nëse jemi plotësisht të varur prej tyre.

Në gjithë këtë bujë, i shtohen edhe katër eklipset në boshtin Demi/Akrep, të cilët forcojnë katerkendeshi  tashmë Saturn-Uran. Ato shënojnë luftën midis kontrollit dhe pushtetit mbi ndërgjegjen kolektive dhe përfitimit individual mbi burimet e përbashkëta financiare. Ata përmbysin sigurinë, stabilitetin financiar dhe logjikën.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) do të jenë vendimtare pasi nxjerrin në pah çështjet që prekin vlerat, materialin, psikologjinë tonë. Situatat dhe marrëdhëniet toksike dalin në sipërfaqe. Është koha për t'u marrë me ta me vendosmëri, duke përmbysur të dhënat e deritanishme dhe duke i vënë frenë pretendimeve të mundshme të pamatura dhe të tepruara.

Jupiteri vazhdon të lëvizë tek Peshqit e mëshirshëm dhe shpirtëror deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor. Gjashtëkëndëshi i mbarë Jupiter - Urani, edhe pse i dobët në ndikim, është një shenjë shumë e mirë për të gjithë ne që po përballemi ende me efektet e Covid-19, ai i vë një theks të madh lirisë. Takimi i Jupiterit  me Neptunin  i jep njerëzimit mundësinë për të përdorur dhembshurinë, bujarinë dhe fuqinë që vjen nga imagjinata,dhe  frymëzim hyjnor.

Jupiteri do ta bëjë të ndihet prania e tij tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023. Ai jep forcë, kurajo dhe entuziazëm për të marrë iniciativën për të shpëtuar nga pushteti, kështu që mund të shohim shqetësime të nxitura nga tërbimi dhe zemërimi.

Me Jupiterin që lëviz në Peshqit deri në daten 11.05 dhe 28.10 deri në 20.12 ne kemi aftësinë për të shëruar plagët e së shkuarës që mund të rrjedhin ende gjak. Mirëkuptimi dhe bujaria na mundësojnë të tregojmë shpirtin tonë dhe të mbështesim njerëzit në nevojë të madhe. Krijimi dhe romanca na sjellin në kontakt me emocione të papara.

Çështjet që kanë të bëjnë me veprimin kolektiv, vullnetarizmin, ndihmën e njerëzve përreth nesh dhe mbrojtjen e më të cenuarve do të jenë në axhendë këtë vit. Ka shumë mundësi që do të vërejmë se gjithnjë e më shumë njerëz do të fillojnë të marrin pjesë në aktivitete kolektive, qëllime vullnetare dhe aktivitete shoqërore pasi një karakteristikë e Jupiterit në këtë shenjë është ndjeshmëria. Një periudhë që vlen të theksohet është ajo e takimit të tij me Neptunin, i cili do të zhvillohet pikërisht në datën 12/4 por ndikimi i tij do të nisë në mars.

Me Jupiterin  që lëviz në Dash nga data 11.05 deri në 28.10 nevoja për iniciativa bëhet më intensive se kurrë. Ne nuk do të hezitojmë të jemi present  në ndryshime revolucionare në jetën tonë duke kërkuar më të mirën e mundshme. Ne zgjerojmë horizontet tona dhe fokusohemi në qëllimet dhe ambiciet që evoluojnë personalitetin tonë.

Marsi do të jetë retrogradë te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023, duke intensifikuar atmosferën tashmë kaotike dhe të tensionuar dhe duke nxjerrë në sipërfaqe tërbimin e fshehur dhe zemërimin e fshehur.

Marsi për një kohë të gjatë te Binjakët forcon nevojën për njohuri të reja, për komunikim, për kontakt me njerëz që e ndjejnë se janë pranë nesh. Nga data 31.10 e në vazhdim, kur Marsi fillon kursin e tij retrogradë te Binjakët, ne hyjmë në një proces të brendshëm që mund të ketë konkluzione të vlefshme në lidhje me marrëdhëniet e ngushta dhe marrëveshjet profesionale.

Pra, vjeshta e këtij viti mund të karakterizohet si një periudhë kohore mjaft kërkuese, e cila do të ketë shumë të reja, informacione të reja, ndryshime udhëtimesh dhe një lëvizshmëri të përgjithshme në çështjet që na shqetësojnë. Kur Marsi fillon kursin e tij retrograd, ne mund të vërejmë disa vonesa ose të mendojmë se disa gjëra që duam të bëjmë kanë nevojë për më shumë përpjekje dhe vrapim nga ana jonë. Hapjet e reja do të jetë mirë të shmangen gjatë periudhës kur Marsi do të jetë në një kurs retrograd, pasi ato mund të shoqërohen me disa pengesa që do të na bëjnë të kalojmë kohë dhe të luajmë me durimin tonë.

Me Afërditën që lëviz mbrapsht në Bricjap deri në datën 29.01 kemi mundësinë të kuptojmë nëse personi i jetës sonë mund të na qëndrojë pranë në të gjitha kushtet si ne te mire dhe ne te veshtir . Në të njëjtën kohë, ne mund të njohim çështje që lidhen me karrierën tonë që në fund të fundit nuk na kënaqin.

Ajo që duhet të kemi parasysh është se viti 2022 mund të jetë një vit kërkues, i cili do të na bëjë t'i shikojmë gjërat nga një këndvështrim tjetër, të ndryshojmë prioritetet dhe të rishqyrtojmë atë që ka rëndësi për ne. Nuk duhet të harrojmë se përmes disa vështirësive që mund të ekzistojnë do të marrim mësime të vlefshme, do të bëhemi edhe më të fortë. Gjithashtu nuk duhet të harrojmë Jupiterin  i cili do të ndihmojë shumë psikologjinë tonë dhe do të kujdeset të na kujtojë se në fund gjithçka do të jetë mirë.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018