×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Shenjat dhe fëmijët
14/03/2018

Megjithëse çdo person ka karakteristikat e tij personale që e bëjnë atë unik, me ndihmën e astrologjisë mund t’i gjejmë tiparet e përgjithshme të çdo shenje të zodiakut, në mënyrë që ne të dimë se si të sillemi në çdo rrethanë.

Shenjat dhe fëmijët
12/02/2018

Fëmijë alternativisht

Ka mundësi që rreth jush të keni shumë libra me kërkime të kohës për zhvillimin e saktë psikofizik të fëmijëve, por mos harroni se edukimi nuk është një mësim i ri!