Astrologjia sot

Nga data 5 deri në 12 Korrik, Merkuri i kundërt nga shenja sentimentale e Gaforres formon katror me Marsin nga Dashi, një kënd negative për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin që kanë lindur në dhjetditëshin e parë të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hënën, Merkuri, Afërditën dhe Marsin) nga grada e 3

Astrologjia sot

Nga 27 qershori deri më 5 korrik, Mërkuri i kundërt në shenjën emocionale dhe ujore të Gaforres formon një gjashtëkëndësh me Uranin nga Demi, një kënd i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Bricjapin dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditët e para dhe keni horoskopin dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada

Astrologjia sot

Nga fillimi i qershorit, Jupiteri retrograde shoqëron Pluton "të errët" në Bricjap, një aspekt shumë intensiv dhe dinamik për Demi, Virgjëresha, Akrepi, Bricjapi dhe Peshqit të lindur në dekadën e tretë dhe për ata që kanë Horoskopin ose / dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Venera dhe Marsi) nga shkalla 21 deri në 28 e shenjave të mësipërm

Astrologjia sot

Nga 28 qershori deri më 1 korrik, Marsi në shenjën e zjarrtë të Dashit do të jetë në një gjashtëkëndësh me Saturnin e kundërt në Ujor, një fytyrë e favorshme për Dashët, Binjakët, Shigjetarin dhe Ujorin e dhjetë ditëve të para dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose dhe planetë personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në 3-t

Astrologjia sot

Nga 16 deri në 24 qershor, Marsi në shenjën ëndërrimtare dhe shumëemocionuese të Peshqve do të jetë në një gjashtëkëndësh me Plutonin e kundërt në Bricjap, një kënd shumë intensiv dhe dinamik për Demin, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e lindur në dhjetditëshin e tretë, dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afër