Numerologjia javore

Secili prej nesh ka një anë të dobët dhe një të fortë të karakterit tonë. Atëher si do ta mësojmë, se cila është ana jonë e fortë dhe cila e dobët? Ju citoj më poshtë, sipas Astrologjisë, elementet e “mira” dhe të “këqia” të karakterit tonë, sipas shenjës së zodiakut!

Dashi

Numerologjia javore

Luani: NDJESHMERIA KRYELARTE

Numerologjia javore

E dinit se nuk ekziston vetëm një tip Dashi?

Ja, për ktë nuk ngjasojnë të gjithë midis tyre, për ktë vërejmë dhe ndryshime!