×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Horoskopi Kinez

Dymbëdhjetë shenjat përfaqësojnë rrethin 12vjecar që përbën bazën e kalendarit kinez. C’do vit është i kushtuar një kafshe dhe sa lindin në atë vit të caktuar ndajnë të njëjtat karakteristika në personalitetin e tyre. Në kalendarin astrologjik në kontrast me Perëndimin, ekzistojnë 5 elementë: metali, uji, druri, zjarr dhe toka.

Horoskopi Kinez

SI MUND TË FITOJMË...PARA ME ( TAO)Metode e vjeter kineze

         

Paraja e bën botën të rrotullohet për një minutë. Në qoftë se nuk ke para sot kalon vështirësi. Çështja ekonomike na shqetëson të gjithëve. Si do të shkosh për pazar në qoftë se nuk ke një llogari të konsiderueshme bankare?

Horoskopi Kinez
17/02/2018

Gjeni shenjën tuaj në horoskopin kinez dhe pastaj shikoni portretin e zodiakut tuaj, si dhe pikat tuaja e forta dhe dobësitë tuaja,Ciftet tuaja të zodiakut  dhe vitet tuaja më të favorshme dhe më të vështira, duke klikuar mbi atë që ju intereson.

Horoskopi Kinez
17/02/2018

Shenja e Derrit karakterizohet nga tendenca për të parë gjithmonë jetën përmes syzeve rozë.Ai mendon se të gjitha funksionojnë mirë, edhe nëse universi është shkatërruar.Përballë një fatkeqësie, ai thekson me forcë se ai është vetëm një pengesë dhe nuk pranon të bëjë ndonjë sjellje dramatike për ta përballuar.Ai nuk I d

Horoskopi Kinez
17/02/2018

Shenja e qenit ka shumë pika të përbashkëta me kafshën që përfaqëson, me përkushtimin dhe thellësinë e ndjenjave të tij. Ai është miku besnik dhe shoqëruesi i adhurueshëm i cili “i jep gjithçka” atij që ai e do. Kushdo që ka një përfaqësues të kësaj shenje në jetën e tij e di që ai kurrë nuk do të jetë vetëm.