×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Numerologjia vjetore

Dukshëm po i afrohemi vitit 2021, i cili për numerologjinë është viti me energjinë e numrit 5, i cili drejtohet nga Mërkuri. Numri 5 rezulton nga mbledhja e shifrave të vitit, dmth:

2 + 0 + 2 + 1 = 5.

Numerologjia vjetore

2021 është një vit që po vjen për të na "zgjuar" dhe për të na dhënë stimul për të reflektuar në situatën që mbizotëron rreth nesh, por edhe për të bërë gjithçka që kemi në fuqinë tonë për të përmirësuar cilësinë e jetës sonë.