Shenjat dhe tema

Nuk dashuroheni të gjithë me të njëjtën mënyrë, as kërkojmë të njëjtat gjëra nga një lidhje. C’farë e intrigon një Dash dhe c’farë mund të dojë një Gaforre nga partneri tij janë shumë larg njëra tjetrës. Ashtu dhe c’farë është ajo që do joshë një Luanë, por dhe seci do lidhet një Shigjetar. Por të gjithë kanë “pikën e tyre të dobët”.

Shenjat dhe tema

Ditën dhe orën kur realizoet rituali i martesës, përcaktohet nga astrologu horoskopi i “lindjes” së martesës, që mund të na japë elemente të qarta për rrugëtimin e tij. Madje horoskopi i ditëlindjes së martesës në krahasim me horoskopet e ciftit, mund të japë rezultate të rëndësishme në lidhje me sesa dhe ku do shërbejë ky bashkim të dy personave, që vendosën të martohen.

Shenjat dhe tema

A keni vënë re se çdo njeri ka “leckën” e tij të kuqe? Dicka ose ndonjë sjellje që e irriton, e heq atë nga rrobat, e irriton, ndonjëherë edhe e bën atë të zemërohet? Fatkeqësisht, të gjithë kemi butonat tona, bukurinë që nuk duam të shtypim. Por ne duhet të shmangim bërjen e njëjtë me të tjerët, të cilët gjithashtu kanë ndjeshmërinë e tyre, në varësi të shenjës së tyre zodiakut.

Shenjat dhe tema

Pushime me partnerin tuaj? Shihni shenjën e tij të zodiakut dhe zbuloni se si do t’i kaloni pushimet me të. Thonë se pushimet e përbashkëta mund të gjykojnë rrjedhën e një marrëdhënie në të ardhmen. Ndërsa çifti janë së bashku 24 orë në ditë, pushimet janë një provë e besueshme nëse lidhja mund të qëndrojë në provën e kohës.

Shenjat dhe tema

Por këtu dhe atje, re të vogla shqetësimi dhe ankthi për rrjedhjen e tërë sipërmarrjes e bëjnë pamjen e tyre, me të drejtë, kështu që mbase pasi pushimet e para së bashku janë një provë e rëndësishme për marrëdhënien tuaj. Pra, si mund të përgatiteni siç duhet? C’farë duhet të shmangni dhe çfarë të mbani në mend në mënyrë që kjo festë të jetë një ëndërr e bukur dhe jo një makth i zymtë?