×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
Astrologji dhe tema

C’fo nënë ka mënyrën e saj sesi rrit fëmijën e saj, që ofron kujdesin e saj dhe shpreh dashurinë e saj. Nuk janë të gjitha sentimentale dhe ofruese, aq mësojnë tek fëmijët e tyre të njëjtat rregulla sjelljeje. Ekzistojnë të ashpra, kërkuese, por edhe ato që i bëjnë të gjitha qefet jo vetëm kur janë larg, por për gjithnjë!

Astrologji dhe tema

Dhimbjet dhe plagët që mbajmë brenda nesh, qoftë sepse dikush na ka lënduar ose sepse jemi sjellë padrejtësisht, na mundon dhe na bën barrë në shpirt dhe e vetmja zgjidhje për t'u shëruar është falja. Por të kërkosh falje dhe të jesh i drejt nuk është gjithmonë e lehtë, të paktën jo për të gjithë, ashtu si të pranosh faljen dhe të ecësh përpara.

Astrologji dhe tema

Cila do qoftë shenja juaj e zodiakut, nëse keni lindur në pesë ditët e para ose të fundit, jeni të ndikuar nga shenja e mëparshme ose e ardhshme. Pra, në një rast të tillë, për shembull, mund të jeni Gaforrja me një dozë Binjakësh ose Luani, gjë që ju bën disi të ndryshëm nga një Gaforre “e pastër”.

Astrologji dhe tema

Horoskopi është një element bazik i personalitetit tonë dhe shumë i rëndësishëm për lidhjet tona me të tjerët. Eshtë “dera” për të gjithë horoskopin tonë. Tregon sesi i shohim gjërat ne, c’farë përcjellim tek të tjerët, por dhe c’farë shohin të tjerët tek ne. Eshtë “kopertina” e librit tonë të jetës.

Astrologji dhe tema

Aq sa e rëndësishme është të dimë karakteristikat e shenjës tonë, aq më shumë është të njohim vecanëritë e dhjetditëshit tonë. Dhe nëse pyesni vetem shumë herë “Përse disa njerëz që përfaqësojnë të njëjtën shenjë janë kaq të ndryshëm midis tyre?” , përgjigjja, fshihet dhe në dhjetditëshat.