Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot

Nga 2 deri në 7 qershor, Mërkuri në shenjën emocionale dhe ujore të Gaforres formon një gjashtëkëndësh me Uranin nga Demi, një fytyrë e favorshme për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Bricjapin dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që e kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 5 d

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 5 qershor, Afërdita e kundërt nga shenja komunikuese e Binjakëve formon një katror me Marsin tek Peshqit, një kënd të pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta të këtyre shenjave dhe për ata që e kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Mars

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 6 qershor, Dielli takon Afërditën e kundërt tek Binjakët, një kënd i favorshëm për Dashët, Luanët, Peshoret dhe Ujorët, dhe një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dhjetditëshin e dytë të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afë

Astrologjia sot

Nga i pari deri më 16 qershor, Dielli nga shenja komunikuese e Binjakëve formon një katror me Marsin nga Peshqit, një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit, të lindur në dhjetë ditët e dyta dhe të treta të këtyre shenjave dhe për ato që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi

Numerologjia mujore

Parashikimet mujore të numerologjisë zbulojnë se Qershori nxjerr në dukje dëshirën për komunikim, argëtim, rrjetëzim social dhe udhëtime!