21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Welcome to Astrologu

No front page content has been created yet.

Me te lexuarat

10/02/2018

A është ajo që tregojnë?

...

25/02/2018

Numri i ditëlindjes:

...

12/05/2018

DASHI

...

Te fundit

07/12/2018 to 31/12/2018

Tarot Astrologjike: Parashikimet e Dhjetorit 2018 për të gjitha shenjat.

Arritëm në fund të një viti të lodhshëm...

06/12/2018 to 31/12/2018

Axhenta astrologjike per  muajin  Dhjetore 2018

1 Dhjetor- Kundërshtimi Afërditës-Uranit ....

26/11/2018

Viti i ardhshëm sjell suksese profesionale dhe erotike!...

07/11/2018 to 02/12/2019

Jupiteri tek Shigjetari nga 8 Nëntor 2018 deri më 2 Dhjetor 2019. Parashikimet për shenjat.

...

01/11/2018 to 30/11/2018

Kalendari Astrologjik i muajit Nentor 2018

Mirëpresim më në fund Nëntorin optimist, i cili do...

18/10/2018

Ditëlindja me kthime?

...

01/11/2018

Sipas Taros astrologjike, gjatë Nëntorit 2018, ka më shumë përkushtim ndaj...

01/11/2018

Bazuar në numerologjinë, Nëntori 2018 fillon me interesin tuaj për t'u...

07/10/2018

Jemi të gatshëm të mirëpresim Tetorin dhe mendimi i parë që do na vijë në mendje...

07/10/2018

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire...

05/10/2018

Letra Taro e Arkanës së Madhe, që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Tetorit...

04/10/2018

Sipas parashikimeve të numerologjisë, Tetori fillon me një dëshirë të përhapur...

02/10/2018

Gara e Jetës

...

04/03/2018

Numrat që janë tregues të borxhit karmik dhe duhet të trajtohen me kujdes janë...

28/02/2018

Borxhet  karmike janë të ndryshme nga Mësimet Karmike këto te fundit janë...

Video

Parashikime mujore dhe javore nga Jorgo Pulla

Sygjerime

Mund te lexoni gjithashtu si me poshte

Te pergjithshme

Postime dhe artikuj nga te gjithe fushat e astrologjise

Tarot Astrologjike: Parashikimet e Dhjetorit 2018 për të gjitha shenjat.

Arritëm...

07/12/2018 to 31/12/2018

Axhenta astrologjike per  muajin  Dhjetore 2018

1 Dhjetor-...

06/12/2018 to 31/12/2018

Viti i ardhshëm sjell suksese profesionale dhe...

26/11/2018

Jupiteri tek Shigjetari nga 8 Nëntor 2018 deri më 2 Dhjetor 2019. Parashikimet për...

07/11/2018 to 02/12/2019

Kalendari Astrologjik i muajit Nentor 2018

Mirëpresim më në fund...

01/11/2018 to 30/11/2018

Ditëlindja me kthime?

...
18/10/2018

Sipas Taros astrologjike, gjatë Nëntorit 2018, ka...

01/11/2018

Bazuar në numerologjinë, Nëntori 2018 fillon me...

01/11/2018

Pse të na zgjidhni neve

Astrologu.al është portali  më i ri i astrologjisë, është diçka e re ku çdo ditë informoheni për gjithçka lidhet me fushën astrologjike dhe jo vetëm. Portali astrologu.al  ju jep këshilla të vlefshme për gjithcka  që ju intereson, në fushën e biznesit, në atë ndërpersonale dhe në marëdhënie më të tjerët. Secili prej jush nëpërmjet astrologjisë mëson në detaje se si të përfitoni nëpërmjet yjeve, planetëve dhe kohës së përshtatshme,  dhe si mund të bëni për vete dashurinë e munguar si dhe shumë e shumë gjëra të tjera.
Mjafton një klikim në portalin tonë dhe do të informoheni në kohë reale (live) për çështje  nga më të ndryshmet që mund të keni.
Astrologu.al ka një ekip të shkëlqyer astrologësh me përvojë, brenda dhe jashtë vendit çdo ditë. Portali parashikon  tema të nxehta të fushave të ndryshme të astrologjisë  në Shqipëri  dhe në diasporë ku gjenden shqiptare ne te gjithe globin. Astrologët tanë  me përvojë dhe përkushtim zbulojnë se çfarë roli  luajnë planetët tek ju në kohëra të ndryshme, ju jep mundësinë të zgjidhni çdo dilemë që ju keni në marrëdhënie me punën, dashurinë, ekonominë, kohën e përshtatshme në çështje të rëndësishme për jetën.Të gjitha këto  jua zgjedhin astrologët tanë, me anë të një përshkrimi të hartës suaj astrologjike. 
 
Në astrologu.al vizitori ka një gamë të gjere opsionesh si: parashikime ditore, javore, mujore, vjetore dhe sociale, tendencat e përditshme të shenjave në fat, dashuri dhe seks, si dhe lidhjet që të kenë jetëgjatësi dhe të shkojnë deri në martesë, udhëtime dhe flirtime me orientimin e planetëve, analizë e plotë e horoskopit për të gjithë si  dhe personave  që bëjnë pjesë në jetën e tyre. Me anë të astrologu.al  të gjitha përgjigjet që kërkoni mund ti arrini vetëm me një klikim në cellular, kompjuter etj. 
Dhe mos harroni se  gjitcka fillon me nje “pyetje“cilës shenjë i përkisni?.. 

Informacione kryesore