Parashikimet

21/3-20/4
Dashi mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme   

Korriku është një muaj që do të ketë disa kërkesa dhe kjo është diçka që do të shihet që në ditët e para, me kuadratin e Marsit në shenjën tuaj dhe Plutonin në Bricjap. Disa çështje në punë ose disa takime profesionale mund t'ju krijojnë irritim në fillim të muajit, por përpiquni të mos e humbni durimin dhe të mos lejoni që acarimi t'ju pushtojë. Më 5/7 Marsi do të kalojë në shenjën e Demit dhe nga pozicioni i tij i ri tregon se çështjet financiare do të kenë nevojë për më shumë maturi dhe vëmendje, pasi duket se mund të ketë shpenzime të shtuara.Në datën 13/7, Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Gaforre-Bricjap do të nxjerrë në pah çështjet që lidhen me punën, shtëpinë apo disa persona në familjen tuaj. Në mes të muajit ka të ngjarë të lindin disa diskutime të rëndësishme, të cilat do të tregojnë rrjedhën që do të marrin disa raste. Nga data 23/7 hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon se do të keni një “aleat” në krah pasi punët dhe detyrimet mund të vazhdojnë të japin një prezencë të fortë, por nga pozicioni i tij i ri Dielli do t’ju ​​mbushë me energji. dhe do të forcojë qëndrueshmërinë tuaj. Më 28/7 me Hënën e re që do të ndodhë në këtë shenjë (Luan) ka shumë mundësi që të lindë një dashuri e papritur. Por përveç kësaj - që është e mira - ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje,

Dashuria

Afërdita do të jetë në shenjën e Binjakëve deri më 17/7, gjë që tregon takime, komunikim por edhe terren pozitiv për njohje të reja dhe flirtim. Thirrjet sociale dhe takimet me miqtë – edhe me të afërmit – duket se luajnë një rol të veçantë në një njohje që mund të bëni deri në mes të muajit. Nga data 18/7, Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe do të ndjeni më shumë nevojën për të pasur në krah njerëz “pak dhe të mirë”. Ndaj nëse jeni në një lidhje, ka shumë mundësi që kohën e lirë ta kërkoni ekskluzivisht për ju dhe partnerin tuaj, duke lënë mënjanë çdo gjë tjetër. Momentet e bukura dhe të relaksuara do të shfaqen këtë muaj dhe do të kompensojnë kohën që mund të ketë pasur tensione në periudhën e mëparshme. Nëse jeni të lirë, gjysma e dytë e muajit do të ketë një introversion emocional që mund të vonojë zhvillimet në një çështje personale ose një çështje emocionale. Megjithatë, prania e Diellit nga data 23/7 në shenjën e Luanit, si dhe Hëna e re që do të zhvillohet në të njëjtën shenjë, duket se do t'ju mbajë surpriza gjatë ditëve të fundit të muajit dhe ka mundësi që ata do t'ju sjellin një dashuri të re, të fortë në jetë.

Ekonomia

Afërdita do të jetë në shenjën e Binjakëve deri më 17/7, gjë që tregon takime, komunikim por edhe terren pozitiv për njohje të reja dhe flirtim. Thirrjet sociale dhe takimet me miqtë – edhe me të afërmit – duket se luajnë një rol të veçantë në një njohje që mund të bëni deri në mes të muajit. Nga data 18/7, Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe do të ndjeni më shumë nevojën për të pasur në krah njerëz “pak dhe të mirë”. Ndaj nëse jeni në një lidhje, ka shumë mundësi që kohën e lirë ta kërkoni ekskluzivisht për ju dhe partnerin tuaj, duke lënë mënjanë çdo gjë tjetër. Momentet e bukura dhe të relaksuara do të shfaqen këtë muaj dhe do të kompensojnë kohën që mund të ketë pasur tensione në periudhën e mëparshme. Nëse jeni të lirë, gjysma e dytë e muajit do të ketë një introversion emocional që mund të vonojë zhvillimet në një çështje personale ose një çështje emocionale. Megjithatë, prania e Diellit nga data 23/7 në shenjën e Luanit, si dhe Hëna e re që do të zhvillohet në të njëjtën shenjë, duket se do t'ju mbajë surpriza gjatë ditëve të fundit të muajit dhe ka mundësi që ata do t'ju sjellin një dashuri të re, të fortë në jetë.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,