Parashikimi javor

06/12/2021 to 12/12/2021

 

 

 

 

Parashikimet javore   06 – 12/12/2021

Emocionet dhe pasioni intensiv karakterizojnë marrëdhëniet.

Me javën që fillon pas eklipsit të diellit në Shigjetar që ndodhi më 04.12, tensioni po mbahet mirë dhe ka të ngjarë të çojë në shpërthime.

Më datë 06.12, gjashtëkëndëshi i Marsit nga Akrepi me Plutonin në Bricjap na jep mundësinë të arrijmë suksese të rëndësishme në nivel profesional, personal dhe financiar. Energjia dhe vendosmëria jonë do të jenë të dukshme në çdo lëvizje dhe zgjedhje dhe do të lëmë përshtypje me mënyrën se si i trajtojmë situatat intensive.

Më datë 07.12, katerkendeshi i Mërkurit nga Shigjetari dhe  Neptunit  tek Peshqit krijon konfuzion dhe shumë mendime. Nuk është e lehtë të kuptosh se si duhet të lëvizim në marrëveshjet tregtare, çështjet ligjore dhe çështjet e tjera  pasi mund të joshemi nga përshtypjet e rreme dhe njerëzit që përpiqen të përfitojnë prej nesh. Sigurisht, është e rëndësishme që të mos hyjmë në një proces premtimesh që nuk janë të lehta për t'u mbajtur.

Në datën 08.12, katerkendeshi i Marsit nga Akrepi me Jupiterin në Ujor çon në ekzagjerim dhe nxitim. Kujdes nga marrëveshjet dhe transaksionet financiare pasi është e lehtë të jemi tepër optimistë për rezultatin e tyre dhe të bëjmë gabime që do të kufizojnë aftësinë tonë financiare. Është mirë të shmangni impulsivitetin dhe të kontrolloni tensionin që mund të shkaktojë situata shpërthyese në bashkëpunime në jetën personale.

Më datë 11.12 takimi i Afërditës me Plutonin në Bricjap intensifikon emocionet dhe nxjerr në sipërfaqe në mënyrë urgjente nevojën për ta manipuluar partnerin. Nuk do të hezitojmë të drejtojmë partnerin tonë kur ta provojë por reagimet do të jenë proporcionale. Prandaj është mirë të kufizoni sjelljet autoritare që do të shkaktojnë nervozizëm dhe të kënaqeni me pasionin që mund të ndihmojë në lehtësimin e çdo momenti intensiv.

Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Mërkurit në Shigjetar me Jupiterin në Ujor forcon optimizmin dhe na ndihmon të jemi aktivë në tregti, reklama, udhëtime dhe njohuri. Njerëzit nga mjedisi ynë miqësor dhe mjedisi më i gjerë mund të na ndihmojnë të arrijmë qëllimet tona duke kuptuar rëndësinë e momenteve.

Në datën 12.12, katerkendeshi i Diellit nga Shigjetari dhe Neptunit  tek Peshqit mund të çojë në nervozizem. Lodhja dhe zhgënjimi psikologjik del në sipërfaqe dhe nuk na ndihmon të jemi aktivë. Kujdes nga njerëzit që mund të na afrohen duke kërkuar të na çorientojnë nga qëllimet tona. Është mirë të jemi të kujdesshëm dhe të mos marrim vendime që mund të luajnë një rol vendimtar në të ardhmen tonë. 

Javë të mbarë miq të dashur!

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Zgjidhni shenjën tuaj të zodiakut tani:

21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3