BASTET

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
18/02/2018

Perendesha e  dashurisë, pjellorisë dhe kënaqësisë, mbrojtës i familjes dhe shtëpisë. Bastet është paqësore, mirëdashëse, e ëmbël, por e fuqishme. Absolutisht femërore, ajo u portretizua madhështore dhe krenare me një fytyrë të drejtë dhe  të butë. Pamja e saj është magjepsëse dhe simpatike. Është një nga hyjnitë më të dashura të Egjiptit. Çdo vit, egjiptianët e lashtë mblidheshin  në tempullin e Bastet për të nderuar fytyrën e saj festën e madhe të pjellorisë. 

Ata që ishin me fat për të parë dritën e diellit për herë të parë në ditët e Bastet, janë të talentuar me një bukuri të pakrahasueshme që ju ofron mundësi të jashtëzakonshme për sukses dhe pushtim! Prania juaj nuk lë asnjë indiferent, ndërsa në kalimin tuaj ju magnetizoni të gjithë. Ju jeni kërkues të përjetshëm të harmonisë dhe të ekuilibrit. Me drejtësinë e karakterit tuaj, sinqeritetin e thjeshtë, ndjenjën e drejtësisë dhe dashurinë për klasën, ju numëroni kudo vetëm miq dhe admirues. Ju pëlqen të merreni me misteret e jetës, dhe madje edhe vdekja është lëndë e një studimi të personalitetit tuaj të shqetësuar. Ju keni dhuratën e frymëzimit, që shumë herë ju frikëson të njëjtën gjë me parashikimet tuaja mbresëlënëse! Si një person shumë intuitiv, ju arrini të fitoni besimin e të tjerëve, edhe pse në një moment, ata prej jush kanë frikë. Etja për të vërtetën dhe fuqia e frymës suaj po të shtyjnë në studimin e mistereve të ekzistencës njerëzore, por edhe të universit. Edhe kur ju frikësojnë, nuk hezitoni të “luajnë” me fuqitë e fshehura, ashtu siç bëri Bastet, i dërguari i “mesazheve të fshehura”. Përkushtimi juaj ndaj familjes suaj dhe natyrës bujare shpesh ju bën të neglizhoni nevojat dhe dëshirat tuaja. Megjithatë, është e këshillueshme që të mësoheni me idenë e kujdesit për veten më shpesh.

Shiko gjithashtu