SEHMET

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
18/02/2018

Sehmet ishte perëndeshë e fuqishme në formën e një luani të tmerrshëm. Sipas mitologjisë, zoti  Diell urdhëroi që t’i joshë të gjithë këta baniteve. Egjiptianët e lashtë sakrifikuan hajdutët dhe vrasësit në tempujt e Sehmet. Kur perëndesha u qetësua, mori formën e Bastet paqësore dhe bujare. Ai ishte mjeku i madh për sëmundjet infektive. Hyjnia e shërimit, njihej si mbrojtës i mjekëve të Egjiptit.

 Me mbështetjen e Sehmet, ju jeni të sigurtë se keni bollëk të mundësive për të bindur dhe drejtuar të tjerët. Përveç kësaj, kush do të guxonte të sfidonte fuqitë tuaja? Imazhi i luanit, mbreti i xhunglës, qe nxirrni jashtë i  bën të tjerët të mendojnë se jeni i paparashikueshëm, i ngurtë dhe ndoshta agresiv. Ju tregoni se jeni të ashpër, si ndaj të tjerëve ashtu dhe ndaj vetes. Dhe është e vërtetë që ju shpesh i i lini me një ane  dëshirat tuaja, përballë nevojës për të “përputhur” me detyrimet e një klase sterile dhe morale. Autoritar dhe absolut, po përpiqeni të impononi fuqinë për të imponuar pikëpamjet dhe vlerat tuaja. Ata ju fajësojnë për veprime pa mëshirë, por në realitet nuk mund t’i përballoni marrëdhëniet e pandershme dhe situatat “reale”. Në botën tuaj nuk ka zgjidhje dhe kompromise . E bardha është e bardhë dhe e zeza është e zezë! Intuitive dhe i vëmendshëm, ju menjëherë bëni konkluzionet tuaja rreth njerëzve dhe situatave. Për ju, elementi i paparashikueshmërisë nuk ekziston. Personaliteti juaj është dinamik dhe absolut, por nuk është e lehtë për të tjerët të afrohen me ju. Mundohuni të hiqni dorë nga ndjenja e pakënaqësisë dhe të shtoni në jetën tuaj më shumë kuptueshmëri, e cila do t’ju ndihmojë të refuzoni një pjesë të përsosmërisë tuaj!

Shiko gjithashtu