ANUBIS

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
18/02/2018

Hyjnia që mban çelësat e “nëntokës”. Anubis drejton shpirtin në gjykaten  hyjnore, në purgatorin e Osiris. Është ai që krijoi mumjen e parë. Ai bere mumje  trupin e pajetë të Osiris, kur Isis, e veja e Osirisit, e kërkoi me dëshpërim. Anubis mësoi sekretet e ngasjes me egjiptianët, duke përsosur teknikat dhe duke sjellë parfume të reja. Në fytyrën e tij, simbolizon vdekjen  tokësore , por ai merr një shkëlqim të përjetshëm!

 Nëse keni lindur nën praninë e mirë të Anubisit, keni të gjitha mundësitë që të keni sukses në jetë. Ju nuk e humbisni guximin dhe fuqinë e brendshme që do t’ju lejojë të tejkaloni pengesat dhe të triumfoni, duke kuptuar dëshirat dhe ambiciet. Nata ju mahnit  dhe kjo mund të jetë arsyeja pse punoni më mirë “në errësirë”, larg vezhgimeve. Ju kërkoni nga vetja, sigurisht më shumë sesa nga të tjerët. Prania juaj nënkupton një fisnikëri të thellë, ndërsa me zemrën dhe shpirtin tuaj, krijoni besim në mjedisin tuaj. Ju keni atë karizëm të veçantë që ju lejon të dekodoni mesazhet që merrni nga njerëzit rreth jush. Për ju, gjuha e trupit nuk ka sekrete! Ju tregoni një tërheqje të veçantë në anën “e fshehur” të njerëzve dhe situatave. Ju jeni në gjendje për të zgjidhur enigmat  më të vështira, gjagjëzat më komplekse! Intuita juaj është e fuqishme dhe ndjeshmëria juaj shpesh e mbyt arsyetimin. Frika se mund të  lëndoheni ose vuani, nuk ju lejon të jepni plotësisht veten në dashuri. Paralizoni idenë se ju nuk mund ta përcaktoni të ardhmen e një marrëdhënieje. Për të fituar lumturinë ju duhet të mësoni të ndani ndjenjat tuaja dhe të kënaqeni me të tashmen!

Shiko gjithashtu