Astrologjia sot

 

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi

Astrologjia sot

Afërdita në trekëndëshin me Plutonin në 29/03… Para dhe fuqi

Astrologjia sot

Afërdita në trekëndëshin me Jupiterin në 28/03… Tani feston dashuria

Astrologjia sot

Marsi në shoqërimin me Plutonin në 23/03… Fuqia është në duart tuaja

Astrologjia sot
19/03/2020

Merkuri në gjashtkëndësh me Uranin në 22/03… Mundësi dhe lajme të reja