Katrori i diellit me Saturnin

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Pengesat në lidhje

Nga data 25 deri në 30 maj, Dielli fleksibël i Binjakëve formon një katror me Saturnin e rreptë te Peshqit, një aspekt i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dhjetditët e para ose ata me planetët Ashendent dhe personal (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga shkalla e 3-të deri në 8-të e shenjave të mësipërme.

Për këto ditë vitaliteti ynë është ulur, ndërsa disa pengesa dhe vonesa që mund të lindin na lodhin më shumë se zakonisht. Edhe pse nuk përjashtohet që të lindin disa sprova, e sigurt është se nëpërmjet tyre ndërtojmë karakter, piqemi dhe në planin afatgjatë shkelim më fort në këmbë. Tani ju jeni thirrur të sakrifikoni jetën tuaj personale ose argëtimin (Diellin) për hir të detyrës (Saturnit), megjithatë ne kemi shumë më tepër përgjegjësi se herët e tjera.
 

Ky aspekt i tij me Diellin nuk e përjashton suksesin, thjesht e vonon atë dhe ju jeni të thirrur të përdorni talentet tuaja me përpjekjet tuaja për të përparuar dhe krijuar diçka të përjetshme që zgjat. Gjithashtu, ky aspekt të mëson më shumë durim dhe dinjitet. E sigurt është se tani ju duhet guxim për të përballuar kufizimet që do të hasni këto ditë, pasi strukturat dhe rregullat vendosin pengesa në planet tuaja krijuese dhe ju kushtoni më shumë përpjekje, larg flerteve dhe lidhjeve të dashurisë, prandaj qetësoheni, ndërsa ndjenja e vetmisë është intensive.

Ndaj këto ditë është më mirë të mos merrni më shumë përgjegjësi nga sa mund të përballoni, pasi ambiciet tuaja janë të larta. Por dështimet e mundshme mund t'ju çojnë në melankoli. Pra, kini kujdes nga puna e tepërt dhe nëse keni qëndrueshmëri, durim dhe disiplinë në qëllimet tuaja, atëherë mund të shihni rezultate spektakolare. Megjithatë, figurat e rëndësishme mashkullore në jetën tuaj mund të përballen me pengesa në diçka ose më në fund... të bëhen frikacakë!

Shiko gjithashtu