Trekëndëshi i Diellit me Plutonin (R)

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

"Zaret" e Kismetit

Nga data 20 deri më 23 maj, Dielli nga shenja e Binjakëve, trekëndëshin retrograde në Plutonin në Ujor. Ky aspekt i favorshëm do të ndikojë pozitivisht tek Dashi, Binjakët, Luani, Peshorja, Shigjetari dhe Ujori i lindur në dhjetëditëshin e parë dhe për ata që kanë planetët Ashendent dhe/ose personal (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga 0 deri në 2. shenjat e mësipërme.

Kjo është një periudhë kur përjetoni sharm dhe erotizëm më intensiv, si rezultat i këtij aspekti, pasi Plutoni ju shtyn të luftoni për atë që besoni se ju ngre më lart, për atë që meritoni. Por Plutoni në këtë pozicion përdor strategji dhe luan vetëm për të fituar! Kështu që këto ditë ju përjetoni përvoja të thella dhe intensive që ju transformojnë në shumë nivele. Çdo gjë që ju intereson dhe ju tërheq vëmendjen, ju e shikoni në thellësi sepse keni nevojë të kuptoni më mirë pse dhe si.

Ju po kërkoni përgjigjen thelbësore për çështjet tuaja dhe një kuptim më të thellë të problemeve tuaja. Ju mund të fitoni njëkohësisht më shumë pushtet dhe kontroll në jetën tuaj përmes këtij procesi më të thellë dhe kjo mund të sjellë ndryshime të rëndësishme transformuese, pasi mund t'i trajtoni më mirë ngjarjet dhe njerëzit në jetën tuaj. Çështjet që kanë të bëjnë me pushtetin dhe kontrollin, me organizata të mëdha apo grupe të organizuara, me kompani dhe me drejtues të lartë apo eprorët tuaj dalin në pah.

Plutoni është i lidhur me zhdukjen dhe këto ditë ju mund të hiqni nga mjedisi juaj çdo gjë që është e panevojshme. Problemet personale ose profesionale tani janë më të lehta për të gjetur zgjidhjen e tyre dhe ju mund të merrni një rol udhëheqës në mënyrë që këto zgjidhje të zbatohen në një mënyrë pozitive.

Shiko gjithashtu