Gjashtëkëndëshi diellor me Marsi

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Një dorë ndihmuese "mashkulli".

Nga data 21 deri më 28 maj, Dielli në shenjën e gjallë të Binjakëve do të jetë në një gjashtëkëndësh me Marsin në shenjën e bollshme të Luanit, një aspekt i favorshëm për Dashin, Binjakët, Luanin, Peshoren, Shigjetarin dhe Ujorin e lindur në dhjetëditëshin e parë dhe për ata që kanë planetet Ashendente dhe/ose personale (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga gradat 0 deri në 7 të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, ju arrini të përqendroheni në përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja dhe arrini të balanconi optimizmin dhe entuziazmin tuaj me të qenit realist dhe të arsyeshëm në atë që dëshironi të arrini. Nuk keni frikë nga puna e vështirë, keni disiplinë dhe durim për të përmbushur qëllimet tuaja, por vendosni edhe një orar për të përfunduar detyrat dhe detyrimet tuaja. Kështu që në këtë periudhë të shkurtër do të vini re tek vetja se jeni më të disiplinuar.
 

Gjatë kësaj kohe mund t'ju duhet të merrni përsipër përgjegjësi shtesë ose të riorganizoni rutinën tuaj të përditshme. Kjo mund t'ju japë kënaqësi të madhe nga arritjet tuaja në punë, njohje dhe promovim nga eprorët. Por shumë do të varet nga sa i zellshëm dhe i përgjegjshëm jeni dhe nëse jeni të gatshëm të ndryshoni kurs dhe të vendosni synime të reja, pasi Marsi në Luan ka një prirje për... kotësinë! Dielli te Binjakët është fleksibël dhe komunikues, ndaj edhe ju do të reduktoni ndjeshëm kohën që “kaloni” në takime dhe argëtime gazmore, për të arritur atë që dëshironi.
 

Ju gjithashtu bëheni më introvertë dhe kërkoni izolimin dhe paqen tuaj, por gjërat mund të funksionojnë mirë nëse u tregoni të tjerëve se sa të besueshëm dhe të qëndrueshëm jeni. Së fundi, kjo periudhë e shkurtër shpërblen ata që kanë punuar shumë, me këmbëngulje dhe pasion, veçanërisht përmes figurave të rëndësishme mashkullore në jetën tuaj, të cilët janë të lidhur drejtpërdrejt me këta dy trupa qiellorë. Ndoshta një njeri i rëndësishëm mund të shfaqet në rrugën tuaj!

Shiko gjithashtu