Numrat e borxhit karmik dhe çelësi i tyre.

04/03/2018

Numrat që janë tregues të borxhit karmik dhe duhet të trajtohen me kujdes janë

10, 13, 14, 16 dhe 19.

(0 numri që ndjek 1 tregon momentin qe u krijua borxhi).

Numrat mund të jenë të pandryshuar  në datën tuaj ose mund të prodhohen nga analizimi i datëlindjës ose dhe emrin tuaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Numri  3 në 13 tregon energjinë krijuese dhe gëzimin që u shndërrua në mendjemadhësi,mendjelehtësi dhe përdorimin i gjuhës për të lënduar të tjerët.

∴Nevoja për kontroll

∴Ngurtësi

∴Shtypje

∴Mos pranimi i përgjegjësive ndaj të tjerëve për shkak të kufizimeve që individi ndjen.

Çelësi është përqendrimi dhe drejtimi i energjisë.

 

 

 

Numri  4 në 14 tregon disiplinën,punën e madhe,përgjegjësinë dhe stabilitetin që u kthye në revolucion,papërgjegjshmëri dhe neglizhencë për të shmangur atë që duhet të kishit bërë.

∴Seks

∴Sensualitet

∴Paqëndrueshmëri

∴Papërgjegjshmëri

∴Pabesueshmëri

Çelësi është përmbajtja dhe metri në ditët e sotme dhe formimi i besimeve

 

 

Numri 6 në 16 tregojnë dashuri,angazhim(lidhjët)dhe përgjegjësi që u harruan

∴Distancimi

∴Izolim

∴Mospërfillja

∴Detajmi

∴Vështirësia në afrimitet

∴Nevojat e tuaja janë më të rëndësishme se të tjerëve.

Çelësi qëndron në periudha rënie dhe krize të brendshme të individit,domethënë kur mund të lidhi shpirtin tij personale me atë universal.Rigjallërimi dhe zgjimi shpirtëror.

 

 

Numri  9 në 19 tregon mençuri,njohuri shpirtërore dhe fuqi të përdorura për përfitime personale.

∴Agresion

∴Abuzimi i pushtetit

∴Egoizmi

∴Frikësimi

∴Refuzimi i ndihmës më mënyrë kokëforte

∴Dembëlizmi

Çelësi është që personi të shohi veten e tij real përmes syve të të tjerëve.

 

 

Ajo tregon plotesim dhe rigjenerimin karmik.

∴Personi ka paguar borxhin e tij dhe është gati të fillojë nga fillimi.

∴Personi takon njerez që e ndihmojnë të përballet me karmën e krijuar nga situatat.

∴Kur është në një cike atëherë është një periudhë kur jeta e një personi mund të lidhet           me Universin. Premton “fitorën” në situata të vështira.

Mund të qëndrojë vetëm duke përdorur të gjitha gjerat positive e numrave nga 1 në 9.

Shiko gjithashtu