Luani – Shenja e muajit

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Ky muaj është muaji juaj i ditëlindjes! Ndaj ju urojmë ditëlindjen dhe ju urojmë këtë cikël të ri që fillon që ta shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur grackat.

Me rastin e ditëlindjes suaj, tani është një moment i mirë për t'u konsultuar me një astrolog dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku jeni të favorizuar dhe cilat janë temat që do të lëvizin në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të numërohen për ju që nga ditëlindja juaj këtë vit. Ju uroj 1 vit ditelindor te mbare dhe kreativ!

Imazhi i parë për vitin tuaj të ditëlindjes

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur nga data 30/7-3/8, Hëna e plotë që do të ndodhë në datën e parë të gushtit është e kyçur në tabelën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe kuptoni se si duhet të ecni gjatë rrugës. Disa gjëra ose disa persona mund të largohen nga jeta juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë tërësisht. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat theksohen dhe ndriçohen në mënyrë që të mund të sqaroheni.   

Nëse keni lindur midis 14-18/8, energjia e Hënës së re që do të ndodhë më 16 gusht regjistrohet në grafikun tuaj të kthimit diellor dhe do të ndikojë tek ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm nga ditëlindja juaj. Një vit dinamik, që përveç fillimeve të reja, është edhe një periudhë shumë pritëse, intuitive dhe magnetike gjatë së cilës mund të tërhiqni dhe shumë gjëra do t'ju jepen. Sektori i aktivizuar në hartën tuaj të kthimit diellor nga hëna e re do të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni që në çështjet e kontrolluara nga shtëpia në të cilën bie Hëna e re do të lëvizni më fort, do të merrni iniciativa dhe do të bëni plane të reja. Mund të jetë viti i martesës ose i lindjes së një fëmije.
 
Mendimi dhe logjika

Nëse keni lindur para datës 29/7, Mërkuri në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në shenjën tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta. Idetë tuaja do të jenë të sakta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, duke bërë që të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Ndoshta do të bëni disa udhëtime të shkurtra.

Nëse keni lindur nga 29/7 e tutje, Mërkuri në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në Virgjëreshën. Këtë vit do t'ju duhet të ndryshoni disa herë pozicionet tuaja dhe të bëni rregullime në idetë tuaja të cilat do të jenë më shumë sesa mund t'i zbatoni. Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që shpirti juaj mund të jetë i gatshëm, por trupi juaj jo. Nëse nuk bëni rregullime, atëherë shumë shpesh do të filloni gjëra që nuk do të arrini t'i përfundoni. Në këtë ciklin tuaj të lindjes, vetë-analiza dhe vetëdija do të jenë të rëndësishme pasi disa herë do të pyesni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja. Dyshimet që do të keni për idetë dhe opinionet tuaja do t'ju bëjnë ose të mos jeni të gatshëm t'i ndani ato me të tjerët ose përmes kompensimit të tepërt t'i mbroni ato fuqishëm dhe plotësisht në mënyrë që të tjerët të mos kuptojnë se ju vetë jeni konfuz. Megjithatë, në përgjithësi, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me kushtet përreth.

Ndjenja dhe financat

Venusi në grafikun tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë retrograde në shenjën tuaj. Do të jeni mjaft të shoqërueshëm dhe rrethi juaj i miqve do të zgjerohet, por duhet t'u kushtoni vëmendje njerëzve të së shkuarës që duan t'ju afrohen sërish sepse duhet të keni kujdes në emocionet tuaja këtë vit. Do të jeni të prirur për të përvetësuar gjëra të bukura dhe bëni kujdes të mos shpenzoni më shumë se sa keni. Magnetizmi juaj personal rritet këtë vit dhe kjo do të krijojë shumë mundësi për afera romantike. Nuk do të jetë aspak e pamundur që të merrni flerte dhe ngjarje nga më shumë se një person. Vendimi dhe zgjedhja do të jenë në duart tuaja, por tendenca për të përsëritur gabimet e së kaluarës mund të jetë katastrofike këtë vit. Nëse, nga ana tjetër, tashmë jeni në një lidhje, atëherë lidhja do të bëhet më harmonike dhe do të ndani shumë momente lumturie e gëzimi me partnerin, pasi të zgjidhen problemet që e mbajnë larg jush.
 
Veprimi dhe sipërmarrja

Marsi në grafikun tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë në Virgjëreshën. Këtë vit ka një tendencë të fortë për të qenë agresiv dhe për të humbur durimin lehtësisht. Problemet mund të shfaqen në çështje që mendonit se i kishit zgjidhur në të kaluarën ose që i kishit lënë pas dore, veçanërisht në biznesin tuaj. Është e rëndësishme këtë vit të rregulloni çdo aspekt të jetës suaj. Kujdes sepse nga pakujdesia mund të ketë aksidente. Impulset dhe lëvizjet e nxituara nuk janë këshilltarët më të mirë të vitit. Mosmarrëveshjet dhe grindjet e forta nuk do të jenë të lehta për t'u kapërcyer dhe për t'i pajtuar palët. Është shumë e dobishme për ju këtë vit të ushtroheni ose të relaksoheni fizikisht në një mënyrë pozitive, në mënyrë që energjia intensive që do të keni të kanalizohet dhe të ndryshojë rutina juaj e përditshme.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në grafikun tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë tek Demi. Këtë vit kini kujdes për një tendencë për t'u përfshirë ose për të marrë projekte që janë përtej aftësive tuaja. Jini realistë dhe mos u mashtroni nga entuziazmi i shfrenuar që të arrini të përfundoni atë që keni marrë përsipër. Mos u tërhiqni nga ushqimi, kushtojini vëmendje shëndetit tuaj dhe veçanërisht problemeve me mëlçinë, nëse keni një predispozitë apo histori. Kushtojini vëmendje detajeve dhe mendimeve të të tjerëve sepse nëse nuk bëni, mund të keqkuptoheni dhe mund të shfaqen probleme. E mësipërme në përgjithësi vlen për të gjithë dhe veçanërisht nëse keni lindur midis 1-12/8.

Baza të qëndrueshme, kufizime dhe seriozitet

Saturni në tabelën tuaj të kthimit diellor këtë vit do të jetë retrogradë te Peshqit. Ky vit ka disa sfida dhe pengesa që do ta keni të vështirë t'i kapërceni dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju mbytin. Do i shihni gjërat më seriozisht dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Njerëz me pushtet dhe autoritet do ju sjellin vështirësi dhe ndoshta këtë vit do të lindin probleme me babanë apo me një figurë baba në jetën tuaj. Në përgjithësi do të duhet durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa. Sa më sipër vlen në përgjithësi për të gjithë dhe veçanërisht nëse keni lindur midis 26-30/7.

Vetëdija dhe zhvillimi shpirtëror

Planetët ekzokronikë (Urani, Neptuni dhe Plutoni) punojnë me vetëdije dhe ju ndihmojnë të kuptoni aspekte më të thella të jetës suaj. Ata gjithashtu i referohen situatave që janë ndoshta përtej kontrollit tuaj dhe jashtë kontrollit tuaj. Nëse në grafikun tuaj të kthimit diellor për këtë vit një planet ekzokronik bie në një shtëpi këndore (1-4-7-10), ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve që ai trondit si nga habitati i tij, ashtu edhe nga qeverisja në një tabelë natale dhe në një tabelë kthimi diellor.
Ky është një vit kur shumë gjëra tashmë janë grumbulluar dhe lëshimi mund të vijë në shpërthime të papritura që çojnë në zgjim dhe pavarësi. Ndoshta do t'ju duhet t'i thoni lamtumirë diçkaje të rëndësishme për ju, siç është një lidhje, një pozicion, mbrojtja dhe pranimi i familjes dhe shoqërisë ose siguria e të njohurit dhe të afërmit. Sa më sipër vlen përgjithësisht për të gjithë dhe veçanërisht nëse keni lindur midis 13-20/8.

Mundësia që këtë vit të keni prirje ikjeje është e madhe. Mundësitë për të kapërcyer atë që ju shqetëson do t'ju jepen gjatë vitit personal, por kini kujdes që të mos përpiqeni të largoni tensionin përmes alkoolit ose varësive të tjera. Mos merrni më shumë sesa mund të përballoni, pasi prirja juaj për të dashur të ndihmoni të tjerët dhe të jeni të dobishëm do të jetë e fortë. Do të jeni mjaft të ndjeshëm dhe kjo mund t'ju bëjë të zhgënjeheni lehtësisht, të lëndoheni ose të ndjeni se jeni viktimë e situatave. Mos i shtyni të tjerët të përfitojnë nga ju. Sa më sipër vlen përgjithësisht për të gjithë dhe veçanërisht nëse keni lindur midis 19-21/8.

Tendenca e këtij viti është të jesh i padurueshëm dhe ndoshta pak më pak fleksibël se zakonisht. Kini kujdes që të mos humbisni kontrollin kur dilni ballë për ballë me të tjerët dhe mos u përfshini në zënka dhe konflikte me njerëz me autoritet dhe pushtet. Njerëz të tillë do të përpiqen të ushtrojnë kontroll mbi ju dhe do të hyni edhe në lojën e përballjes. Është e rëndësishme këtë vit të mos përfshiheni me njerëz dhe situata që do t'ju shkaktojnë probleme serioze. Sa më sipër vlen përgjithësisht për të gjithë dhe veçanërisht nëse keni lindur midis 20-22/8.

Shiko gjithashtu