Ditë të favorshme dhe të vështirat të Korrikut 2023

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Korriku është një muaj me pezullim të mjaftueshëm dhe me theks kryesisht në profesionet tona profesionale dhe drejtimin e karrierës sonë. Omenët janë mjaft pozitive për të arritur qëllimet tona dhe për të ndërmarrë nisma.

Tendenca jonë me Marsin te Virgjëresha që nga 10/07/2023 do të jetë më e rëndësishme për detajet e jetës sonë të përditshme, por edhe për shëndetin dhe fitnesin tonë. Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit do të kenë një korrik më të kërkuar. Kjo nuk do të thotë që ata nuk do të kenë mundësi për relaksim ose pushime, por do të ketë një ankth relativ që do t'i mbajë ata vigjilent.

Hëna e re në 17/07/2023 na tërheq vëmendjen tonë në jetën tonë personale, shtëpinë dhe familjen, dhe përkon me hyrjen e Hënës (Karma) lidhjet me boshtin Dash-Peshore. Këto dy shenja të zodiakut do t'i bëjnë të gjitha eklipset këtë vit për dy vitet e ardhshme. Lidhjet, partneritetet do të kalojnë nëpër disa shira dhe do të na duhet të gjejmë ekuilibrin midis "egos" të simbolizuar nga Dashi dhe "ne" simbolizuar nga Peshorja.

Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi duket se ridrejtojnë jetën e tyre dhe përjetojnë përvoja të reja. Një diferencim i rëndësishëm i korrikut është kursi retrograde i Venusit, i cili fillon në 23/07/2023 dhe shtrihet deri në 04/09/2023.Lidhjet dhe paratë në shqyrtim me këtë ndikim.

Cila është dita më e përshtatshme për të mbyllur takimet tuaja të rëndësishme? Kur duhet të bëni një fillim të ri? Kur duhet të jeni të kujdesshëm për shëndetin dhe veprimet dhe vendimet joserioze? Vini re ditët pozitive dhe negative të korrikut për të organizuar më mirë programin tuaj.

Për azhurnimin tuaj më të mirë, unë ju them nga shenjat e zodiakut që do të ndikojnë gjithnjë e më shumë fatin që janë më të ndjeshëm ndaj këtyre aspekteve.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendenten tuaj, nëse dëshironi të dini se ku i keni planetet tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek: ofertashoqerore@gmail.com

Kur nuk po i referohem një dite të muajit do të thotë që nuk ka asnjë pamje mbizotëruese.

1 korrik: Takimi i Mërkurit me Diellin në Gaforre është formuar, një aspekt veçanërisht i rëndësishëm i komunikimit që ndihmon për të pasur rehati në fjalimin tonë, në kontaktet tona, është shumë i dobishëm në udhëtime,promovim të punës dhe talenteve dhe për të bërë marrëveshje ose kontrata. Ndikon kryesisht në shenjat e zodiakut të ujit: Gaforret, Akrepët, Peshqit, por edhe të Tokës: Demët, Virgjëreshat dhe Bricjapët e dhjetditëve të para, ose ata që kanë një horoskop apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 9 gradë.

Në të njëjtën ditë Mërkuri nga Gaforrja formon një gjashtëkëndësh me Jupiterin tek Demi, një pamje e shkëlqyeshme për të pasur momente të këndshme në ditën tonë, për të dëgjuar lajme pozitive, për të bërë kontakte të lumtura me të tjerët, por për të pasur zhvillime të këndshme në çështje. Në lidhje me studimet, udhëtimi,tregjet,marrëveshjet, nënshkrimet e kontratës. Ndikon më pozitiv tek,Akrepat dhe Peshqit e dhjetditëve të para, ose ata që kanë një Ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 9 gradë.

Në të njëjtën ditë dielli nga Gaforrja formon një gjashtëkëndësh me Jupiterin në Dem, një pamje shumë me fat që na bën të ndihemi optimistë, duke gjetur më lehtë me problemet që na shqetësojnë, hap horizontet tona të gjeografike dhe shpirtërore dhe na afron. të cilët na bëjnë humor, por ata mund të jenë veçanërisht mbështetës me ne.Gaforrja, Akrepi, Peshqit,Demi, Virgjëresha dhe Bricjapët e fundit të dhjetditëve të para, ose ata që kanë një Ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të Zodiakut.

2 korrik: venusi nga Luani formon një katror me Uranin në Dem duke krijuar një kontekst mjaft nervoz në lidhjet tona. Ne mund të çohemi në një këputje të lidhjes ose bashkëpunimit, ose ka të ngjarë të bëjmë njohje që ndoshta do të na emocionojnë, por pa kohëzgjatje. Sjelljet më eksentrike, gjendja shpirtërore e pavarësisë, favorizohen, por duhet t'i kushtojmë vëmendje gjerësisë së fortë. Ato preken kryesisht nga Demët,Akrepët,Luanët dhe Ujorët, ose nga ata që kanë një Ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 21 gradë.

3 korrik: Hëna e plotë e korrikut mbahet në boshtin e Gaforres me pjesëmarrjen e Mërkurit në krahasim me Jupiterin dhe Saturnin në aspektet pozitive të Trekëndëshit dhe gjashtëkëndëshit përkatësisht. Isshtë një hënë veçanërisht e plotë e plotë kryesisht për çështjet ose lidhjet tona profesionale. Mund të çojë në prishje, mospërputhje,por edhe një shpërblim për përpjekjet që kemi bërë në të kaluarën. Shenjat impulsive të zodiakut preken kryesisht: Dash, Gaforre, Peshore dhe Bricjapët e dhjetditshit të dytë, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut nga 8 deri në 14 gradë.

7 korrik: Mërkuri nga Gaforrja formon një gjashtëkëndësh me Urania në Dem, një aspekt veçanërisht pozitiv për të pasur ide origjinale, për të bërë blerje teknologjike, për të pasur diskutime dhe sugjerime interesante, ose për të pasur zgjidhje të papritura për problemet. Ndikon në Gaforret pozitive, Bricjapi,Demi,Akrepi, Virgjëresha dhe Peshqit e Dhjetditshit të Tretë, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 21 gradë.

10 korrik: Trekëndëshi i Mërkurit me Neptun është formuar, një aspekt ndihmës që i referohet një humor romantik, një tendencë për t'i shpëtuar realitetit, profesione artistike, intuitë akute, humor të qetë. Ndikon në demët pozitivë, Virgjëreshat dhe Bricjapin, Gaforret, akrepët dhe Peshqit e dhjetditshit të Tretë, ose ata që kanë planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 27 gradë.

Në të njëjtën ditë, Mërkuri nga Gaforrja kundërshton Plutonin në Bricjap, një aspekt i vështirësisë që rrit mendimin negativ, dyshimin, hakmarrjen dhe mund të nxjerrë të gjitha emocionet tona negative në sipërfaqe. Ende tregon veprime sekrete ose minimi. Ndikon Gaforret negative, Dash, Peshore dhe Bricjap, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 29 gradë.

Në të njëjtën ditë, Marsi vazhdon me Virgjëreshën, shenjën e efektivitetit, organizimit, vëmendjes ndaj detajeve dhe disiplinës. Ai favorizon mbylljen në pritje të profesionistit tonë, për t'u bërë më produktiv, për të zhvilluar talente dhe aftësi të reja. Ai gjithashtu favorizon shëndetin tonë fizik, mendor dhe mendor, duke shikuar dietën tonë dhe duke adoptuar zakone më të mira.

11 korrik: Mërkuri kalon në Luan në një shenjë veçanërisht ekstrovert dhe të zjarrtë, duke i dhënë një ton më të këndshëm dhe më teatral për diskutimet dhe kontaktet tona me të tjerët. Do të kemi diskutime më të gjalla, do të mendojmë më me guxim, do të ndjehemi më të sigurt dhe do të jemi më të vendosur në veprimin tonë. Do të favorizojë veçanërisht shenjat e zjarrit të zodiakut, domethënë Dashi, Luani dhe Shigjetari.

15 korrik: Dielli nga Gaforrja formon një gjashtëkëndësh me Uranim në Dem, një vështrim që favorizon ndryshimet, pavarësinë dhe autonominë në veprim, na bën më eksentrik dhe më të shqetësuar duke kërkuar mendërisht atë që do të na kënaqë më shumë. Ende mund të sjellë surpriza shumë të këndshme në jetën tonë të përditshme. Ndikon në Gaforret pozitive, Bricjapi, Demi, Ákrepët, Virgjëresha dhe Peshqit e dhjetditshit të Dytë, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë afër 22 gradë të zodiakëve të mësipërm.

17 korrik: Hëna e re e korrikut është formuar në shenjën e zodiakut të Gaforres e cila është jashtëzakonisht e dobishme për fillimet e reja dhe të ketë zhvillime në çështje familjare, shtëpie. Ndryshimet dhe lëvizjet favorizohen. Sidoqoftë, për shkak të kontrastit të tij me Plutonin mund të krijojë intensitet më të madh në lidhjet tona personale dhe profesionale. Ndikon Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi i dhjetditëve të treta, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut nga 21 deri në 27 gradë.

Në të njëjtën ditë Mërkuri nga Luani formon një katror me Jupiterin në Dem, një pamje që tregon lehtësinë e komunikimit, dozimit dhe kontakteve, por edhe mendjemadhësi, nxitim dhe ndoshta sjellje disi të papërgjegjshme. Ne mund të jemi të entuziazmuar me diçka dhe të premtojmë gjëra që nuk do t'i përmbahemi gjatë rrugës. Shenjat fikse të zodiakut të dhjetditshit të dytë preken negativisht ose ato që kanë një ashendent në Dem, Luan, Akrep dhe Ujori afër 11 gradë.

Gjithashtu, në të njëjtën ditë lidhjet e Hënës (Karma) shkojnë në boshtin Dash-Peshore, duke sjellë më shumë ndryshime gjatë dy viteve të ardhshme në shenjat impulsive të zodiakut të Dashi, Gaforres, Peshores dhe Bricjapit.

20 korrik: Dielli nga Gaforrja formon një trekëndësh me Neptunin tek Peshqit, një fytyrë që favorizon ëndërrimin e ditës, duke shpëtuar tendencat, intuitën e rritur, ndjekjet artistike. Ndikon pozitivisht në shenjat e zodiakut të ujit: Gaforret,Akrepët dhe Peshqit, ose ata që kanë një Ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 27 gradë.

Në të njëjtën ditë, Marsi nga Virgjëresha vjen në kontrast me Saturnin te Peshqit, një nga aspektet më të kërkuara dhe më të vështira në astrologji. Një ditë që nuk duhet të zgjidhni kurrë nëse doni të diskutoni me shefat, njerëzit e moshuar në hierarkinë profesionale dhe dëshironi të keni përgjigje pozitive. Ju mund të ndjeheni të irrituar për sa i përket qëllimeve, të keni forcë atoníe dhe psikologjike, dhe duhet të jeni të kujdesshëm në sukseset e vogla. Saturni rregullon kockat dhe rëniet dhe kombinimi me Marsin është i rrezikshëm. Ndikon kryesisht tek Binjakët, Virgjëreshën, Shigjetarin dhe Peshqit me një ditëlindje në dhjetditët e para, ose ata që kanë planetë në këto shenja të zodiakut nga 4 deri në 8 gradë.

22 korrik: Dielli nga Gaforrja formon contrast me Plutonin dhe krijon tension, polemikë, konflikt interesi, tendencë për të kontrolluar dhe manipuluar sjelljet në lidhje dhe thyerje. Ndikon në Dashin negativ, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin, ose ata që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 29 gradë.

23 korrik: Dielli hyn në Luan! Ata fillojnë ditëlindjen e shenjës së 5 -të të zodiakut dhe natyrisht ne futemi në zemrën e verës

Në të njëjtën ditë Mërkuri formon një katror të shtrenjtë me Uranin, një anë që tregon ndryshime të papritura, dhe surpriza, sjellje të paparashikuara, probleme me teknik ose mjete komunikimi apo edhe në internet dhe probleme gjatë udhëtimit. Ndikon në shenjat fikse të zodiakut të Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori i dhjetdtshit të dytë, apo edhe atyre që kanë një ashendent apo edhe planetë në shenjat e mësipërme të zodiakut afër 22 gradë.

Gjithashtu, në të njëjtën ditë, Afërdita kthehet në një kurs në dukje retrograde në shenjën e Luanit, e cila do të qëndrojë në këtë fazë deri më 04.09.2023. Rishikime në marrëdhënie, rikthime nga e kaluara, kriza në marrëdhënie të vështira, por edhe rishikim i financave tona janë disa nga temat kryesore të këtij kursi retrograd.

27 korrik: Merkuri lidhet me Venusin retrograde në Luan. Ditë e shkëlqyer për çështje komunikimi, për udhëtime, për kontakte dhe takime të këndshme, për fillimin e pushimeve, për daljet dhe ekskursionet. Sigurisht, do të merrnim maksimumin e këtij aspekti pozitiv nëse Venusi do të ishte në rrugën e duhur, por gjithsesi do të na shpërblejë. Dashi, Luani, Shigjetari me ditëlindje në dhjetditshin e tretë janë të favorizuar.

28 korrik: Mërkuri kalon në Virgjëreshën, shenjën e tij sunduese, duke nxitur të menduarit analitik, vëmendjen ndaj detajeve dhe gjykimin racional. Që këtu e tutje do t'i vëzhgojmë gjërat më nga afër, do të na interesojë saktësia në regjistrimin e ngjarjeve dhe nuk do të qëndrojmë në sipërfaqe. Vend i mrekullueshëm për organizimin dhe orarin. Kryesisht favorizon shenjat e tokës: Demi, Virgjëresha, Bricjapi, por edhe Gaforret dhe Akrepët.

 

Shiko gjithashtu